Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak meg benne?
A páromról kiderült, hogy közelebb került egy nőhöz az elmúlt fél év során.
Szinte napi szinten leveleztek, volt, hogy éjjel is.
A párom bókolt neki, romantikus stílusban, elmondta neki, hogy milyen jó lett volna, ha helyettem vele jött volna össze annak idején, vagyis, ha előbb összetereli őket a sors.
Mindezt úgy tudtam meg, hogy a páromat baleset érte, kórházba került, és mivel vállalkozást visz, nekem kellett addig helytállnom benne, és intézni a dolgait.
A jelszavát régebben is tudtam, mégsem néztem rá soha a fiókjára. Most ez egy kényszerhelyzet volt, az ő tudtával történt.
Valószínűleg a sokktól, elfelejtette ezt az afférját, és nem gondolt arra, hogy ezeket a leveleket megtalálom.
Az kiderült belőlük, hogy nem találkoztak, fizikai kapcsolatba nem léptek egymással.
Mégis fel vagyok háborodva, és nem tudom, hogyan bízhatnék meg ezek után a páromba.
Ti együtt maradnátok? Meg tudnátok ezt bocsátani?
De nem azt írta neki a párod, hogy hagyjál békén, mert kapcsolatban vagyok. Bele ment, sőt viszonozta a romantikát.
A hűség nem ott kezdődik, hogy nincs kísértés, hanem hogy van, de háritjuk.
Hiába szidod a nőt, a parod nagyon is nagy partner volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!