Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak meg benne?
A páromról kiderült, hogy közelebb került egy nőhöz az elmúlt fél év során.
Szinte napi szinten leveleztek, volt, hogy éjjel is.
A párom bókolt neki, romantikus stílusban, elmondta neki, hogy milyen jó lett volna, ha helyettem vele jött volna össze annak idején, vagyis, ha előbb összetereli őket a sors.
Mindezt úgy tudtam meg, hogy a páromat baleset érte, kórházba került, és mivel vállalkozást visz, nekem kellett addig helytállnom benne, és intézni a dolgait.
A jelszavát régebben is tudtam, mégsem néztem rá soha a fiókjára. Most ez egy kényszerhelyzet volt, az ő tudtával történt.
Valószínűleg a sokktól, elfelejtette ezt az afférját, és nem gondolt arra, hogy ezeket a leveleket megtalálom.
Az kiderült belőlük, hogy nem találkoztak, fizikai kapcsolatba nem léptek egymással.
Mégis fel vagyok háborodva, és nem tudom, hogyan bízhatnék meg ezek után a páromba.
Ti együtt maradnátok? Meg tudnátok ezt bocsátani?
Szexcset nem volt egyáltalán, ezek romantikus üzenetváltások voltak.
Sok gyengédség volt bennük mindkét részről, ahogy láttam, mint amikor két ember kezd egymásba szeretni.
Páromnak mondtam ma, lesokkolodott, de állítja, hogy a nő nem jelentett számára semmit, és velem tervezi a jövőt.
Tök mindegy volt-e szexuális utalás vagy sem. Ha szeretne, nem irt volna másnak ilyet. Az meg teljesen természetes, hogy levágta neked ezt a sablon szöveget, hogy szeret. Mit vártál? Csak at mondta, amit hallani akartál, hogy továbbra is megmaradjon a fix puncija, amig nem talál jobbat.
Téged aztán nem nehéz átverni. Csak majd ne lepődj meg ha csattansz.
De most boruljon az egész életünk és közös jövőnk? Nem feküdt le a nővel, nem smárolt vele, nem is látta élőben.
Ha igazán őt akarta volna, szakított volna velem, nem? De azt mondta, nem jelentett semmit neki, és csak én számítok, legyek nyugodt és biztos ebben.
Ígyis úgyis borulni fog, mert már most nincs meg a stabil érzelmi háttér. Csak nem mindegy, hogy még hány évet vesztegetsz el az életedből egy olyan kapcsolatra, aminek nincs jövője.
Fizikailag nem csalt meg, de érzelmileg igen. És ez van legalább annyira durva. Igazábol ezzel a kapcsolatotok egész értelme megkerdőjeleződött.
Az meg tök mindegy, hogy most mivel mentegetőzik. Mind ezt mondják.
Ne legyél mar ennyire ostoba és vak egyszerre. Ha valakit szamon akarsz kerni, az legyen parod. O alazott meg teged ebben a nagy szeretetben meg jovotervezesben.
Ezzel a novel lehet hogy nem talalkozott. Lehet, majd akkor fog, amikor epp a babatokat varod es nem leszel "elerheto", vagy lehet akkor talalkozik egy masikkal, amikor epp megint megunt teged, es kis csetelesre vagyik. Kell ez neked? Ezen mar nincs mit boritani, ez mar regen felborult, akkor amikor a parod mas fele fordult erzelmileg. Hogy akarsz igy barmit is epiteni vele, amikor o fellabbal mar kint van a kapcsolatbol, csak meg egyelore nem mer nyiltan randizgatni, csak levelben? Tiszteld mar magad egy kicsit, legyszives!
Es meg annyit, hogy mondani barmit lehet, figyelni a tetteket kell. Mit mond? Nagyon szeret, legy nyugodt (hogy o tovabb folytathass az egyelore online viszonyat...). Mit tesz? A hatad mogott megalaz, nem tisztel, mas novel alakit ki erzelmi kapcsolatot.
Na, ez az a resz, amire figyelni kell es ami alapjan dönteni kell. Ha te egy labtorlo vagy, akivel ilyeneket meg lehet csinalni mert kussoljon el es legyen nyugodt csak o van, akkor am legyen. Csak akkor ne panaszkodj, mert ez meg csak a kezdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!