Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak meg benne?
A páromról kiderült, hogy közelebb került egy nőhöz az elmúlt fél év során.
Szinte napi szinten leveleztek, volt, hogy éjjel is.
A párom bókolt neki, romantikus stílusban, elmondta neki, hogy milyen jó lett volna, ha helyettem vele jött volna össze annak idején, vagyis, ha előbb összetereli őket a sors.
Mindezt úgy tudtam meg, hogy a páromat baleset érte, kórházba került, és mivel vállalkozást visz, nekem kellett addig helytállnom benne, és intézni a dolgait.
A jelszavát régebben is tudtam, mégsem néztem rá soha a fiókjára. Most ez egy kényszerhelyzet volt, az ő tudtával történt.
Valószínűleg a sokktól, elfelejtette ezt az afférját, és nem gondolt arra, hogy ezeket a leveleket megtalálom.
Az kiderült belőlük, hogy nem találkoztak, fizikai kapcsolatba nem léptek egymással.
Mégis fel vagyok háborodva, és nem tudom, hogyan bízhatnék meg ezek után a páromba.
Ti együtt maradnátok? Meg tudnátok ezt bocsátani?
Sehogy se bizz már benne ilyenbe nem lehet.
Én a te helyedben egy alapos benulast kivannek neki ezek után.
Megbíztal benne annyira hogy a fiókjába se néztél bele soha, erre ilyeneket csinal?
Pusztuljon az ilyen
Próbálok abba kapaszkodni, hogy de szex, de még csak csók sem volt köztük, nem is találkoztak soha.
Mégis úgy érzem magam, mintha megcsalt volna.
Akkor én is leirom a véleményem
Azt irod fél éve tart a dolog,de nem talàlkoztak
Fél év hosszú idö...
Ha ilyen sokàig nem tudtàk elengedni egymàst
elöbb vagy utòbb egy talalkozòt is megejtettek volna
és ezen a talàlkozon 100 szàzalék h le is feküdtek volna
hiszen ha valakik hosszu honapokig huzzàk a másik agyát
nem fog tudni ellenàllni.
Biztos vagyok benne ha ez most nem derül ki es folytatjàk tovabb ezt a flörtölest,valamikor talalkoztak volna
En azt mondom mig a parod gyogyul a korhazban
talald ki mit csinalsz ezek utan
Aztan ha hazajön mond meg neki h te nem ezt erdemelted
Nagyon ritka az a nö aki nem kitakodik a parja utan.
Neked minden adott volt,de!! biztal benne 100 szazalekban
ö nagyon csunyan visszaelt vele...
Semmikepp sem ajanlom h maradj együtt vele
megfogod ütni a bokadat vele,arrol nem is beszelve h megbizni sose fogsz tudni benne.
Ez a kapcsolat a te reszedröl tiszta
reszeröl csak egy jatek
Hiszen banja h veled van,es nem a masik növel
Ezek utan ugyereznem semmi keresnivalom mellette
hiszen hibanak erez!!
Meg ha ki is magyarazza,jön majd masik nö
Ezen gondolkodj kicsit
es utana gondolkodj hogyan is tovabb
Hiába nem törtent fizikai megcsalás, akkor sem szeret. Ha szeretne, nem irt volna olyat, hogy kár, hogy nem a masik nőt ismerte meg hamarább.
Így most el kell döntened, hogy megelégszel a szamár szerepével, vagy sem. És nagyon jó hasonlat volt az egyik válaszolótól, csak idő kerdése, hogy lecseréljen lóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!