Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan bízzak meg benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bízzak meg benne?

Figyelt kérdés

A páromról kiderült, hogy közelebb került egy nőhöz az elmúlt fél év során.

Szinte napi szinten leveleztek, volt, hogy éjjel is.

A párom bókolt neki, romantikus stílusban, elmondta neki, hogy milyen jó lett volna, ha helyettem vele jött volna össze annak idején, vagyis, ha előbb összetereli őket a sors.

Mindezt úgy tudtam meg, hogy a páromat baleset érte, kórházba került, és mivel vállalkozást visz, nekem kellett addig helytállnom benne, és intézni a dolgait.

A jelszavát régebben is tudtam, mégsem néztem rá soha a fiókjára. Most ez egy kényszerhelyzet volt, az ő tudtával történt.

Valószínűleg a sokktól, elfelejtette ezt az afférját, és nem gondolt arra, hogy ezeket a leveleket megtalálom.

Az kiderült belőlük, hogy nem találkoztak, fizikai kapcsolatba nem léptek egymással.

Mégis fel vagyok háborodva, és nem tudom, hogyan bízhatnék meg ezek után a páromba.

Ti együtt maradnátok? Meg tudnátok ezt bocsátani?

2018. okt. 19. 22:25
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Volt már hasonlóban részem,soha többet.
2018. okt. 19. 22:57
 2/34 anonim ***** válasza:
53%

Sehogy se bizz már benne ilyenbe nem lehet.

Én a te helyedben egy alapos benulast kivannek neki ezek után.

Megbíztal benne annyira hogy a fiókjába se néztél bele soha, erre ilyeneket csinal?

Pusztuljon az ilyen

2018. okt. 19. 23:06
 3/34 A kérdező kommentje:

Próbálok abba kapaszkodni, hogy de szex, de még csak csók sem volt köztük, nem is találkoztak soha.

Mégis úgy érzem magam, mintha megcsalt volna.

2018. okt. 19. 23:06
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Benne már sehogy.
2018. okt. 19. 23:07
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Van fizikai érzelmi és internetes megcsalás is.. igen az is megcsalás ha szexcsetel vki egy másik idegen emberrel a párján kívül vagy olyanokat mond a másiknak hogy bárcsak ő vele jött volna össze. Eleve gondolkozzon már el a kedves parod! Ki volt ott a bajban és húzta ki a csavabol? Hát TE! Segitettel neki a munkájában mikor kellett. nem nézted meg az oldalát pedig betudtal volna lépni. Ennyire megadtad neki a bizalmat erre ezt teszi veled. Én is azt mondom beszéld meg vele mire bukkantal és hogy velekedsz erről milyen erzelmeid vannak kicsit hallgasd meg az érveit de tuti nem tud normalisat felhozni és elküldeni a jó édes fenébe.
2018. okt. 20. 00:18
 6/34 anonim ***** válasza:
0%
Internetes megcsalás :D ez vicces, hogy hogy kibővítik ezt a fogalmat. Holott nem tortent semmi.
2018. okt. 20. 00:23
 7/34 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon sok férfi él szamárral ló helyett és csak idő kérdése mikor fognak lovagolni..
2018. okt. 20. 01:10
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
"elmondta neki, hogy milyen jó lett volna, ha helyettem vele jött volna össze annak idején" - miert nezed le magad ennyire, hogy egy ilyen kapcsolatban benne maradsz? Itt kell elkoszonni. Nincs tisztelet, nyiltan megalaz teged, es nem szeret. Mit akarsz igy megbizni benne? Minek? Itt nem a bizalmad a legfontosabb "hiany" mar regen, hanem az hogy a parod szeressen es valoban veled akarjon lenni. Ha az a no 10 meterre lenne toled mar reg lepattant volna melloled...
2018. okt. 20. 05:35
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én is leirom a véleményem

Azt irod fél éve tart a dolog,de nem talàlkoztak

Fél év hosszú idö...

Ha ilyen sokàig nem tudtàk elengedni egymàst

elöbb vagy utòbb egy talalkozòt is megejtettek volna

és ezen a talàlkozon 100 szàzalék h le is feküdtek volna

hiszen ha valakik hosszu honapokig huzzàk a másik agyát

nem fog tudni ellenàllni.

Biztos vagyok benne ha ez most nem derül ki es folytatjàk tovabb ezt a flörtölest,valamikor talalkoztak volna

En azt mondom mig a parod gyogyul a korhazban

talald ki mit csinalsz ezek utan

Aztan ha hazajön mond meg neki h te nem ezt erdemelted

Nagyon ritka az a nö aki nem kitakodik a parja utan.

Neked minden adott volt,de!! biztal benne 100 szazalekban

ö nagyon csunyan visszaelt vele...

Semmikepp sem ajanlom h maradj együtt vele

megfogod ütni a bokadat vele,arrol nem is beszelve h megbizni sose fogsz tudni benne.

Ez a kapcsolat a te reszedröl tiszta

reszeröl csak egy jatek

Hiszen banja h veled van,es nem a masik növel

Ezek utan ugyereznem semmi keresnivalom mellette

hiszen hibanak erez!!

Meg ha ki is magyarazza,jön majd masik nö

Ezen gondolkodj kicsit

es utana gondolkodj hogyan is tovabb

2018. okt. 20. 10:12
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Hiába nem törtent fizikai megcsalás, akkor sem szeret. Ha szeretne, nem irt volna olyat, hogy kár, hogy nem a masik nőt ismerte meg hamarább.

Így most el kell döntened, hogy megelégszel a szamár szerepével, vagy sem. És nagyon jó hasonlat volt az egyik válaszolótól, csak idő kerdése, hogy lecseréljen lóra.

2018. okt. 20. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!