Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy nős férfinak van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nős férfinak van egy szeretője. Otthon a feleséggel már 12 éve nincs szex. Szerintetek? Hihető? /előtte volt már egy pár szeretői kapcsolata/

Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 17:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Te nem szeretnél kapcsolatot, vagy miért érné meg neked, hogy csak szeretője vagy valakinek, aki nem vállal fel? Ha ennyire nincs köztük semmi a feleségével, és még a gyerekekre sem tudja ráfogni, hogy miattuk nem válna, akkor miért élnek még együtt? Én egyébként nem hinném el, ez annyira tipikus sablonszöveg a megcsalók részéről, amivel be lehet hülyíteni a naivabb nőket.
2018. okt. 17. 22:30
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

Ugy birta veled ellentetben nem a punanijaval gondolkodik es elete ertelme nem abbol all hogy szetrakja a labat.

Ps sablonduma

Bekaptad

Olcso vagy es ocska mas ferje kell neked

2018. okt. 18. 11:19
 23/28 A kérdező kommentje:
Igen, ez is egy vélemény,de ezzel nem értek egyet... Nem én kezdtem a nyomulast, hanem ő. De ennek már vége. Csak masok vemenyre vok kíváncsi.(A rosszra is) A tanácsokra is.
2018. okt. 18. 13:23
 24/28 anonim ***** válasza:
49%

Ovodas vagy ?

Jaj o kezdte en egy artatlan kiralylany vagyok passziv nem tudok nemet mondani

Oh en szegeny szenvedo alanya csak hagyom magam

Aha ...

2018. okt. 18. 15:30
 25/28 A kérdező kommentje:
Ha szerelemes vagy akkor mindent másképp csinálsz. Csak miután rajossz, hogy hülye voltál, akkor már késő.
2018. okt. 18. 16:26
 26/28 anonim ***** válasza:
Szép esti mese:)
2018. okt. 18. 18:23
 27/28 anonim ***** válasza:
26%

Szerelem ohh az mas az komoly ugy

Kamaszoknal

Felnott ember parancsol a nemi szervenek vannak erkolcsi normai es ertekei van buszkesege es tartasa lelkiismerete

2018. okt. 18. 19:16
 28/28 anonim ***** válasza:
63%

Csak azt nem értem hogy egy nönek miert imponal egy ilyen ember?

Hogyan tudtok ferfikent ranezni???

Nökent kerdezem???

Ha a földön csak hazas pasik lennenek inkabb elnem le az eletem egyedül!

Egy foglalt hapsi aki emberileg egy nulla

mert gyava,ostoba,atver valakit aki bizik benne,hazudozi,nem öszinte

ketszinü es lehetne sorolni....

oke lehet ez vkinek bejön

De szeretönek lenni a legocsmanyabb,legaljassabb dolog

En magamat többre becsülnem minthogy vkinek zacskoüritesre keljek

2018. okt. 18. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!