Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás: hogyan alakult a felek élete?
Mivel odafigyelek, nálam egyszer sem derült ki.
A barátomnál igen, mivel sikeresen össze hozott egy gyereket. Pár hét után megbékélt a párja, ennek örömére ők is össze hoztak egy gyereket. A barátom úgy megörült, szent a béke, vissza ment a szeretőhöz csinálni még egy gyereket.
Otthon neje pár hét durci, de azóta jól elvannak.
Másik barátom is csinált a barátnőnek gyereket. Neki viszont megmondta a párja, új autó, új ruhatár és elfelejti a dolgot.
Tavaly ősszel csalt meg az exem. Szakítottam vele, és nagyon könnyen ki tudtam volna lépni a kapcsolatból, hiszen a megalázottság érzése felülkerekedett az iránta érzett szerelmen. Később elkezdett öngyilkossággal fenyegetőzni, akkor lecsillapítottam. Pár hétre rá egy mély beszélgetés után mégis újra összejöttünk.
Megígértük egymásnak, hogy ezentúl mindent ügyesen megbeszélünk.
Kb. két hónap múlva kiderült, hogy tartja a kapcsolatot a harmadik féllel. Miután ezt ismét megbeszéltük, idén nyáron kiderült, hogy ismét megcsalt vele.
Azonnal kidobtam, a közös albérletünkből elzavartam, és kényszerből össze kellett költöznie ezzel a faszival. Azóta boldogan élnek együtt.
Az első megcsaláskor szépen el tudtam volna felejteni, most a második megcsalás és szakítás után 3 hónappal annyi önbecsülésem van, mint egy lyukas zokninak.
Tanulság:
- Én hanyagoltam el őt, megértem, hogy megcsalt, de nem értem, miért nem jelezte soha a problémát,
- Megcsalás után nem bocsájtunk meg, nem táncolunk vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!