Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tettétek túl magatokat azon az érzésen, hogy elárultak esetleg az arcotokba is hazudtak?
Figyelt kérdés
2018. okt. 11. 17:35
1/12 A kérdező kommentje:
Meddig tart ez az érzés?
2018. okt. 11. 17:35
2/12 anonim válasza:
Ez megint egy okos kérdés.
Kb esetenként vàltozik,hisz a körülmények mindig mások
4/12 anonim válasza:
Isten, mi? :D
Fejlődésként fogtam fel, hogy jobb emberismerő lettem, alaposabb, bizalmatlanabb, óvatosabb. És ezeket az új tulajdonságokat az élet minden területén hasznosítom, nem csak párkapcsolatoknál. Szóval fogd fel egy személyiségfejlődésnek, és hasznosítsd ezeket a dolgokat, nem pedig depresszióba taszítsanak.
5/12 anonim válasza:
Tanultam belőle, leszűrtem, milyen intő jelekre kell odafigyelnem a jövőben, racionalizáltam, hogy ez nem engem minősít, hanem az illetőt, aki elkövette és túlléptem rajta, persze ehhez idő kellett. Én vagyok olyan gyenge vagy agymosott, hogy kapaszkodjak az olyan felelősséghárításra tökéletes tömegmanipulációkba, mint isten vagy a sors és hasonlók, de van, akinek pont ez segít.
6/12 anonim válasza:
Én NEM vagyok olyan gyenge vagy agymosott*
Ez lemaradt :)
7/12 anonim válasza:
Mert te erős vagy, hogy elvizionálsz egy nem létező, felsőbbrendű hatalmat, hogy az életedben történt események miatt áthárítsd a felelősséget magadról másra?
8/12 anonim válasza:
Megkeseredett öregember általában azok közt van, akik dogmák által élték az életüket, nem a szabadon gondolkozó, nyitott emberek közt, akik élvezték az életüket mindenféle felsőbbrendű, nem létező hatalomtól való rettegés nélkül. :)
10/12 A legrosszindulatúbb válasza:
Sehogy. Nem is az lett a következménye, hogy senkiben nem bízok, hanem az, hogy marhára nem érdekelnek az emberek, ezáltal a nők sem. Nekem az a fura ebben, hogy a hozzáállásom mégis sok embernek tetszik, jobban meg akarnak ismerni, aminek ugyan nem vagyok ellenére, de ha bárminemű "olyasféle" női kezdeményezést tapasztalok, ami akár lehetne több is, azonnal ignorálom az illetőt. Sem időm, sem kedvem, sem energiám nincs erre, de alapjában célomnak sem tekintem a komolyabb ismerkedést, főleg nem egy párkapcsolat lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!