Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy férfit?
A konkrét történet:Lassan 17éve házasok.A kapcsolatuk sem indult túl zökkenőmentesen.Ismerkedesük kezdetén is voltak már félrelépéseik(mindkettőjüknek egyaránt).
Majd mégis összeházasodtak/a Nő kérte meg a pasi kezét/...aztán sok sikertelen próbálkozás után,végül mesterségesen lettek szülők.
A srác,a saját bevallása szerint sosem tesz otthon szóvá semmit sem bármi is az,ami zavarja...
2 éve volt egy nagyobb veszekedésük,mivel az asszonynak belépett az életébe valaki.Megtörtént a szembesítés is( 3asban)..Akkor ott majdnem válás lett.A feleség azt mondta a férjnek: már nem szereti,a férfi viszont szereti mégis megcsalja(mai napig is-rendszeresen)..
Szerintetek ennek a házasságnak így mi értelme??
N39 F36
És neked, mint külső szemlélőnek mi közöd van mások életéhez?!
Vagy ki is vagy te a történetben? Egy harmadik? Vagy a feleség? Netalántán egy negyedik/ötöidik? Hmmm?!
Kedves 2es!
Én a feleség barátnője vagyok...De csak szimplán feltettem egy kérdést
Kérdező ha barátságban vagy a feleséggel akkor próbáld meg őt megkérdezni, hogy ennek mi az értelme szerinte/tük. Van-e egyáltalán..
Aztán a választ tedd fel ide. Mert itt szerintem erre senki nem tud ésszerű választ adni.
Hátha tanulunk valamit.
Kedves 7es!
Már többször beszélgettünk erről.Amit leszűrtem belőle,ami biztos,: a férj anyagi biztonságot nyújt neki( soha nincs otthon,plusz munkát is vállal)...A pénzt amit keres szinte teljes egészében odaadja a feleségnek,szerelmes belé...Én azt érzem,hogy a barátnőm csak "kihasználja"
Valószìnûleg ìgy van ahogy ìrod; kihasználja. Amíg a pasi ki nem szeret a nőből nem fog semmi változni.
Talán egyszer találkozik egy kedves és szexi nővel aki megragadja a figyelmét és onnantól majd neki dolgozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!