Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy férfit a megcsalásra?
Kevés szex, rossz kapcsolat. Keres valaki mást, akitől megkapja azokat a dolgokat, amik hiányoznak neki. És közben megmarad a párjával, mert kényelmes, hogy van valaki állandó személy, akihez hazamehet, aki főz rá, mos rá, takarít rá, esetleg a gyerekeit neveli. Plusz ezzel megvan az a kis változatosság, amire sok férfiember vágyik, hogy több nővel is szexelhet, nem csak az asszonykájával.
Szerintem ez tök logikus, így általánosságban. Hogy egy konkrét férfit mi vitt rá a megcsalásra... Azt már ne tőlünk kérdezd.
Ha valaki megcsal és megtudom teljessen mindeggy az oka repül.
A megcsalásnak oka lehet,de mentsége nem!
Van szája,nyissa ki,mondja el mi a gondja ,ha nem tudjuk/nem lehet megoldani szakítani kell! Én soha nem csaltam meg senkit sem.
N/24
Csak a nők tudják ezt ennyire túlvariálni és értetlenkedni felette.
Azért, mert megkíván más pinákat is (mint minden egészséges ember) és úgy dönt, hogy nem tudja és nem akarja visszafogni magát.
Egy új pinát megdugni mindig jó dolog. Sok férfi ennek ellenáll, ha tartós kapcsolatban van, sok meg nem.
Ezen mit nem lehet megérteni?
9:
Jó hogy nem akarod a bűncselekménnyé nyilvánítani a megcsalást, amiért börtön jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!