Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csaltátok már meg vagy tartotok szeretőt?
7 êve vagyok férjnél és van 2 szép kislányom, de nem élek boldog házasságban. Eddig sosem csaltam meg a férjem de az utóbbi időben egyáltalàn nem szexelünk, sosincs itthon de ha itthin van akkor még veszekszünk.
Tudom elítélendő, de nem ilyen válaszokat kérek. Tapasztalatokat szeretnék, aki hasonló helyzetben van vagy volt.
Múltkor ki írtam ide egy kérdés azzal kapcsolatban hogy ki miért hűtlen.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Olvasd el ha gondolod és ne vedd magadra ha itt elkezdenek ócsárolni páran.
Menjetek el KETTESBEN valahova, mondjuk egy wellness hétvégére, vagy passzoljátok le a gyerekeket a hétvégére, és legyetek otthon KETTESBEN. Romantikázzatok. Menjetek el vacsorázni. Kapcsolódjatok ki. EGYÜTT. KETTESBEN.
NEM A MEGCSALÁS A MEGOLDÁS!
36/F
#2 Ez teljesen rendben is van, de van az a szitu amikor te hiába akarod rendbehozni de ha a másik nem vevő rá egyedül kevés vagy.
Egyébként szerintem is mond el neki őszintén és higgadtan hogy mit érzel, hátha megtudjátok beszélni.
Újra kettes vagyok. Olvass el egy könyvet. Egy este alatt kiolvashatod, ha ügyes vagy.
Gary Chapman: Egymásra hangolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!