Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltatok mar meg a munkahelyen a parotokat vagy egyeb korulmenyek kozott? Ha van idotok es kedvetek irjatok sztorikat. Koszi elore is! 34L
Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 15:53
2/7 anonim válasza:
Az apám a kolléganőjével csalta meg anyámat és el is hagyott minket. Most nyomorog 57 évesen az új kisgyerekével meg az új feleségével egy kis lakásban és anyumnak írogat... szánalmas.
3/7 anonim válasza:
Nem.
Nem is egészen értem, milyen munkahely az, ahol ennyire marhára ráérnek az emberek reszelni? :D Én is, meg az összes ismerősöm is rohangál egész nap mint a lenyakazott csirke, hogy este 6-7 előtt végezzen a dolgával, aztán húzhasson haza végre.
Érdekelne olyan állás, ami ennyire ráérős, szóval a sztorikból engem a munkakör érdekelne, hogy hol lehet ilyen bónusz szüneteket tartani :D
29/N
5/7 anonim válasza:
Ide nyiltan inkább nem írom ki.
6/7 anonim válasza:
Ugyanazt írtam volna, mint a 3-as. :D Gondolom, munkaidő után bent maradnak "túlórázni". Mondjuk én alig várom, hogy mehessek haza munka után, nemhogy még bármi egyebet csináljak a munkahelyemen. Ha már kollégával készülnék megcsalni a páromat, nem a munkahelyen csinálnám.
34 évesen te még lánynak tekinted magad? Nagyszerű!
7/7 anonim válasza:
Sok ilyen munkahely van... multik, irodák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!