Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek párom bevallotta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek párom bevallotta, hogy "kísértésbe esett" egy lány miatt, de türtőztette magát?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyunk együtt. Ő elment mesteres gólyatáborba, és ott esett kísértésbe. Nem tett semmit az biztos, azt elmondta volna.

De nehezen dolgozom fel azt hogy az a lány lenyügőzte őt. Mesélte hogy órákon át beszélgettek kettesben és mi párkapcsolatunkról is volt szó. Teljesen feltöltödött lelkileg. Jól esett neki, hogy valaki - akit alig ismer- ennyire törödik vele: meghallgatja és elmondja a véleményét és férfinek tekinti.

Mindig arra kért h éreztessem vele, hogy férfi. De sose tudtam rájönni, hogy mégis hogyan. De az a lány megcsinálta puszta szavakkal.

Rákérdeztem , hogy mit tett volna ha nem vagyunk együtt. Annyit felelt, hogy beprobálkozott volna a lánynál ez biztos.

A hír lesúlytott, pedig nem történt semmi végzetes. Azóta szervezünk egy csomó közös programot és dolgozunk a kapcsolatunkon. De tudom, hogy az a lány körülötte van, hisz szaktársa. Bár nem beszéltek azóta (ez biztos a legjobb barátja mondta, akivel közös órákra jártak). Direkt úgy rakta össze az órarendjét hogy ne legyenek közös óráik a lánnyal.

Nem tudom, hogy félnem kellene-e? Vagy mégis hogy kezeljem ezt.

23 évesek vagyunk mindketten

2018. szept. 20. 13:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat

Sokat beszélgetünk azóta és probáljuk rendezni a dologokat

2018. szept. 21. 12:52
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
A barátod helyében én ezt nem mondtam volna el.
2018. szept. 21. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

A barátja valószínűleg jelezni akarta, hogy probléma van, és jó lesz összekapni magukat. Ezzel a lépéssel nem csak a probléma megoldását segítette, hanem a saját magában lévő kíváncsiság/vágy stb-t is csökkenti. Mivel nem titkolja, nem elfolytott dolog, nyíltan már kevésbé lesz ebből továbbtartó vágyakozás más után.

És lépett is ez ügyben.

Sokan nem mondanák el- én sem tettem, nem volt ehhez bátorságom-, de ismerek olyat, aki igen, és ezzel mentette meg a kapcsolatát. Erősebb és jobb lett, mert ketten dolgoztak rajta. Szóval irigylem az ilyen embereket. Sajnos én sem voltam/vagyok ilyen. Becsül meg, őszintén mondom, ritka az ilyen...

2018. szept. 21. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
Idővel úgyis megcsal. Akinek a párja a mindene az sosem esik kísértésbe. Szegény ,naiv lányka...
2018. szept. 21. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!