Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? Mondjam el a férjemnek?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk házasok a férjemmel és sajnos az utóbbi pár hónapban nagyon lekötötte a munka,stresszes volt így kicsit eltávolodtunk egymástól.Egy közös barátunk 10 év után vált a feleségetől,aki nekem az egyik legjobb barátnőm,így nehéz volt állást foglalni,mert mindketten közel állnak hozzánk.A férfi legyen András sokat besegítettem neki a munkába,hogy egyedül ne legyen annyi dolga,így mondhatni közelebb is kerültünk egymáshoz,többet beszélgettünk,néha már titkon vártam is,hogy találkozzunk,mert tőle megkaptam azt a figyelmet,amit a férjemtől az utóbbi időben nem.Az egyik este csak egy nálam hagyott papírt vittem el a lakására,amikor főzött kérte hogy maradjak kicsit,úgyhogy ismét jót beszélgettünk,csak majdnem megcsókoltuk egymást.Szerencsere időben kapcsoltam és nem történt meg a dolog.Azóta szörnyű bűntudatom van hetek óta,nem tudom beszéljek-e erről a férjemnek.Andrissal megbeszéltük a dolgokat,de ha beszélnék róla félek a férjem és Andris barátságát is tönkretenném.2018. szept. 19. 11:00
11/13 anonim válasza:
Így van. Pont ezt próbáltam a 4. válaszomban kifejteni, amit a Popper P. is mond a linkelt előadásban. Meg is tudom erősíteni, mert voltam olyan helyzetben akire ráterhelték az igazságot és valóban nem lehet ezzel mit kezdeni. Csak fáj, csak ott van, utólag is bánt és csalódás és seb. Ráadásul itt az ég világon SEMMI nem történt. (Jó, itt mindenki szentfazék, de nehogy elhidd. Az élet meg produkálja a cifrábbnál cifrább történeteket)
12/13 anonim válasza:
Hiába pontozod le a kettest, neki van igaza.
Rib. vagy.
13/13 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le,de azért köszönöm a kedvességed ;)
2018. szept. 21. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!