Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha a párom egy "amit a trágárság szűrő nem enged"?
Részletesebben.
2,5 év részletesebben távkapcsolat után 2 hét múlva költözök a kedves páromhoz. Házfelújítás, cuccok fele áthozva, munkahelyen felmondva. Majd ma, amikor az új ablakokat építik éppen be, kezembe került a telefonja, melyben nyitottam egy böngészőt, mivel az én telefonom lemerült napközben. Megnyitott oldal - emailek. És látom ám, h egy idegen nő neve, az összes bejövő email feladója. Kezet a szívekre, ki ne nézett volna bele. Ugye.
Ki tudja mióta, de minimum február óta az én édes, aranyos párom ezzel az exével levelezett erotikus hangnemben, képcserékkel és Eh y jövőbeni bizonytalan személyes kufirc tárgyában.
Most fürdik a drága, de addig is. Szerintetek?
27N, ő 30F
Dobj utána egy bekapcsolt hajszárítót...
Jó, nem. Hát én kipakolnék neki. Nem érdekelne, ha azzal támadna esetleg, hogy miért néztem meg az üzeneteit.
Nem volt pofája még azzal jönni, miért néztem bele.
Nem tudja, miért csinálta. NEM TUDJA.
Köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam. Amikor írtam a kérdést, konkrétan remegtem az idegtől. És égett a pofám, hogy ekkora idióta barom vagyok, h bárkiben is megbízom...
Nagyon sajnálom! Főleg,hogy eddig elmentél miatta, de jobb később, mint soha!
Remélem már pakolod is visszafele a cuccokat!
Aztán mit mondott? KönYörög a szerencsétlen? Remélem elbzta a jövőjét, várhat majdegy normális nőre!..
Könyörög. Megígért mindent.
Annak, aki azt írta, lefotózná magukat és elküldené a képet a nőnek: Nem gondolod, h még szexelek vele? :D Egy fotó nem ér annyit.
Mindenkit felpontoztam, aranyosak vagytok!
Köszi az érdeklődést!
Kapott egy esélyt. Tudom, tudom.
De tisztában van vele, h innentől keményen meg kell dolgoznia értem.
Igazság szerint nincs veszteni valóm. A jövőben bármi olyat tesz, ami a kapcsolatunk ellen irányul, én léptem. Van biztos hátterem, nem fog gondot okozni.
De ha gondoljátok, majd pár év múlva jelentkezem, hogy mi a helyzet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!