Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rányitottam véletlenül a lányomra és párjára, ilyenkor mi a teendő?
Kérjek bocsánatot, vagy mintha misem történt volna?
N
Kettő kombinációja. Vagy megbeszéltek egy kilincsre akasztható jelzést, ami azt jelenti, hogy kopogj mielőtt bemész.
Ha még történik a dolog, akkor azt csinálnám, hogy "ne haragudjatok" becsukom az ajtót, megyek a dolgomra. Ha meg nagyon fontos a dolog, akkor mondom ilyen lehet pl "azonnal öltözzetek, a front 10km-re összeomlott, menekülnünk kell/az emberek a városban zombikká változnak, segítsetek barikádozni/ég a ház, mindenki kifelé" stb. Egyéb esetekben szerintem lehet nyugodtan hagyni őket.
32/f
Nem véletlenül nyitottál rájuk, hanem mert nem tanultál meg kopogni.
Máskor kopogj, most meg kérj bocsánatot.
Gyerekek gyertek enni!
Milyen dugàs az, ha üres hassal csináljátok? :)
Miert kell azt gondolni h a kerdezo a bunko aki nem tud kopogni?
Velem is volt ilyen eset... Spec a lanyomnak suliban lett vna a helye, de elmaradt az utolso ket ora, hazajott a baratjaval kihasznalni a plusz idot egymasra. En meg nem tudtam. Boltbol hazajovet leszedtem a ruhakat osszehajtottam es szokas szerint vittem a szobajaba. Fene se gondolta h otthon vannak. Ha ugy tudod h ures a lakas akkor miert kopognal? A lanyom nem szolt h elobb jon haza. Igy jart.
Amugy semmit, mikor kijottek mondtam neki h legkozelebb jelezzen h ha ilyet tervez majd beirom a naptarba :-D
Jo fejek szal elrohogcseltunk rajta.
Legkozelbb kuldott smst. En meg addig mentem el vasarolni.
Miért a kérdező a bunkó? Max annyiban hibás, nem nevelte úgy a lányát, hogy ne legyen neki természetes, hogy akkor dug, amikor épp rájön. Ha a család közben ott mászkál, tesz-vesz a lakásban, nem kell közben szexelni. Nem is értem, nem.zavarja??
Más ha este, alvásidőben nyit rájuk, akkor már tényleg bunkóság benyitogatni. De egyébként eszembe nem jutott volna doha úgy szexelni, hogy napközben a család a lakásban, mi meg egymásra mászunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!