Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Nagyon nehéz döntés.

Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt párommal. Mindig voltak hullamvolgyek, bekavartak más nők..féléve volt egy akkora mérföldkő a kapcsolatunkba hogy úgy volt vegleg szetmegyunk mivel megcsalt. Rengeteget vitáztunk azt mondta kevés a tere nem csak velem kell lennie hanem a barataival is ami persze természetes és meg is ertem de engem nem enged soha baratnokkel bulizni más férfiak miatt..nem is vagyok nagy bulizos néha megyünk együtt nekem ez boven elég is. Miután megcsalt nagy nehezen megbocsajtottam de csak úgy ha nincs több titkolózás nincs több nő. Ujra elkezdődött minden.. eldugja a telefonjat,viszi magaval meg zuhanyzashoz is, ha belenézek a telefonjaba gyorsan kitálal valamit és elveszi tőlem. Valamelyik ejszaka megfigyeltem hova teszi telefonját és amikor aludt belenéztem..beszélgetett egy novel de úgy ahogy nem kellett volna..olyanokat irt neki milyen szexi és kívánja. Miután ezt elolvastam kérdőre vontam mi ez majd azzal magyarázta hogy ő meg fiatal egy hosszú kapcsolathoz (20éves) de ha mar együtt vagyunk és jól megvagyunk nem akar szét menni ez csak egy egészséges flört amit minden férfi csinál.. szerintem ez nem egészséges egy kapcsolatban, ti mit tennétek? Bizalom nulla de próbálkozik az üzenetek utan..kedveskedik,naponta 100x elmondja mennyire szeret.. de ha valakit szeretek nem csinalom ezt.. szerintetek?
2018. szept. 13. 21:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
70%
Ragaszkodsz egy olyanhoz, aki megcsal, megaláz, nem tisztel és semmibe vesz? Bazzeg, nem sok eszed lehet. Nincs több kérdésem.... Szeresd akkor, ha neked ez kell.
2018. szept. 14. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!