Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Én nem értem, miért van annyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én nem értem, miért van annyi megcsalás, miért nem válnak el, szakítanak, akiknek már nem jó együtt?

Figyelt kérdés

2018. jún. 24. 08:07
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Mert gyávák. Mert ott a közös lakás/bérelt lakás, mert költözni kéne, újra, egyedül egzisztenciát teremteni, megmagyarázni a szülőknek és barátoknak, hogy "X-szel már nem működtek a dolgok"... Ez büdös sok embernek, helyette fenntartják a látszatkapcsolatot, és mellette kefélgetnek jobbra balra.
2018. jún. 24. 08:12
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

Azért, mert sok esetben csak a szex nem működik.

Ezzel meg sokan úgy vannak, hogy ezért nem érdemes borítani.

2018. jún. 24. 08:28
 3/10 anonim ***** válasza:
27%

Miért váljak el? A párom szeretem, a szex is vele a legjobb.

A megcsalás, kb annyi, mintha bemegyek egy eddig számomra ismeretlen étterembe és megkóstolom a kaját. Ettől még nem dobom az otthon készített kaját és nem költözök be az étterembe. A megcsalás is hasonló elven működik. Ahol meg tényleg nagy szerelemből van megcsalás, válni szoktak.

2018. jún. 24. 09:03
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
#3 álmodozó incel szüzike detektálva.
2018. jún. 24. 09:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak olyanok, akiknek a megcsaláshoz nem kötődik erkölcsi norma. Nekik tényleg csak olyan a szex, mint egy másik fogás az étteremben. Akiknek érzelmekhez fűződik, azok általában szakítanak is.
2018. jún. 24. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
56%
Sz kicsit olyan, mint a munkahely egyeseknel. Van egy jo munkahelyuk, de jobbat akarnak, probanapoznak de van felelmuk igy nem mernek valtani.
2018. jún. 24. 09:42
 7/10 anonim ***** válasza:
29%
A nők oldalàról nézve leginkább az jellemző hogy a pasijuk gyenge az ágyban. De nem hagyják ott mert kapcsolatfüggők. Vagy egyedül rosszabb az anyagi helyzetük. Inkább maradnak a kisfarkú lúzerrel. Még az dolgozik kedvükre kefélgetnek azért az alfákkal.
2018. jún. 24. 10:05
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Valószínűleg az az oka amit az #1-es írt. Ha vannak közös gyerekek, arra is szokták fogni. Kérdés onnantól kezdve milyen lesz az a kapcsolat. Néhányan úgy gondolják marha laza dolog ezen túllendülni ez csak szex de ezt mondd annak, akit megcsaltak. Szerencsére még nem tapasztaltam, de borzasztó rossz érzés lehet.
2018. jún. 24. 10:10
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
De azt sem ertem,h volt ahol a pasi elvalt mert nem mukodott a dolog,es kivolt kialltva mindsn mocsoknak mert szegeny asszonyt otthagyta.Szoval haggyhk ezt a miert nem valnak ha nem jo dumat,mert aki elvalik az meg gazember .
2018. jún. 24. 11:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek többségében csak kifogásokat keresnek az emberek, hogy miért nem akarnak elválni, kifogások kifogások hátán.

+ amit az 1-es írt.

2018. jún. 24. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!