Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg akarja csalni a feleségét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarja csalni a feleségét, van közöm hozzá?

Figyelt kérdés
Egy társkeresőn kaptam levelet egy férfitól, amin meg vagyok döbbenve. Persze naiv nem vagyok, tudom, hogy van ilyen, sőt, csak mégis más, ha az emberrel szembejön. Azzal kezdi az úriember, hogy ő nem az a csaló, átverős fajta, ezért szeretné már tisztázni az elején, hogy csak barátnőt keres, mert van felesége. Haha. Annyira rendes, hogy engem nem akar átverni, csak épp a feleségét. Micsoda tisztességes ember. Ja, és van egy kisfia is, akit mindennél jobban szeret - nyilván... Utána részletezi, hogy már nem szerelmes a feleségébe, hanem átalakult szeretetté, erotikára vágyik, blabla. És ez még oké is lenne, ha a feleség tudna róla, megbeszélték volna, nyitott kapcsolat lenne például. Más kérdés, ezt látni egy gyereknek mennyire okés, de még mindig tisztább lenne, mint ez. Persze, ő baromira tisztességes, mert elhagyni nem akarja a családját. Szerintem ez hatalmas görénység mindkét irányba. A feleségét becsapja, a leendő barátnőt pedig kábé örömlánynak nézi. Komolyan van nő, aki ebbe belemegy? És a férfiak tényleg ennyire gyávák, és nem bírnak értelmesen gondolkodni, és követni bizonyos morált, ha a szexről van szó? És komolyan nem a testiséggel van bajom, értem én, hogy házasság és gyerek után változhatnak a dolgok. De a hazugság, a bizalommal való visszaélés mérhetetlenül aljas. Lehet dolgozni a problémákon, őszintének lenni, és megoldást találni a helyzetre, legyen bármilyen is az a megoldás. De közösen. Vagy tényleg túl naiv vagyok? Szóval a kérdésem igazából az, válaszoljak-e neki erre a levélre, kedvesen - tényleg kedvesen - kifejtve véleményemet erről a viselkedésről, rávilágítva, hogy a mindennél jobban szeretett gyermek életére milyen hatással lehet, ha hasonló módon rothasztják meg szép lassan, belülről a házasságot, és azt, amit a család jelent. Vagy hagyjam a fenébe, és füstölögjek magamban, mert úgysincs semmi értelme írni.

2018. szept. 10. 14:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elég naiv vagy ha ilyenen fenn akadsz,mintha egyedi eset lenne.Leírta milyen kapcsolatot keres,nem vagy kötelező belemenni.Majd pont érdekelni fogja az erkölcsi monológ ... Te voltál a 100.,akinek ezt a sablon szöveget elküldte.
2018. szept. 10. 17:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, persze, tudom, hogy nem egyedi... de az, hogy ja, az emberek egy része hasonló, a világ meg egy ilyen hely, és még a tőlünk telhetőt se tegyük meg, nem biztos, hogy a legjobb hozzáállás. Nem vesztek vele asszem semmit, ha írok neki, max pár percet az életemből.
2018. szept. 10. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Pontosan, nem vesztesz vele semmit, és még a lelkiismeretednek is jót tehet: te minden tőled telhetőt megtettél.
2018. szept. 10. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:
12%
Nekem úgy tunik , hogy erintett vagy . Ez nemcsak egy level volt , hanem belemasztal kemenyen a dolgokba , csak a pasi nem válik miattad . Ez a te bajod . Ne jatszd az erkölcsrendészt
2018. szept. 11. 08:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Mi vaaan? Dehogy vagyok érintett... soha nem állnék le ilyen alakkal, még belegondolni is gáz. Miért kell mindenkiről egyből a legrosszabbat és hátsó szándékot, hamisságot feltételezni? Annyira kiábrándító... Csak annyiban érint meg a téma, hogy sajnálom a feleséget és a gyereket (és valahol a férfit is), korábban írtam, hogy ugyanez történt az én gyerekkoromban is. Meg még hány ismerősömében...
2018. szept. 11. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!