Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én felelősségem lenne? Hibát követtem el?
Ez mindig ket ember felelossege es dontese-o fogadott huseget, ergo nem te tartozol vele. Egy ilyen helyzetben egy ilyen dontes egy eletre szol, csak akkor hagy h teged valasszon ha:
-Biztosan szereted
-Vele tervezed a jovodet
-Anyagilag tudod azt a miliot biztositani neki mint a ferje.
Ha minderre a valasz “talal” mikozben otthon van egy szereto ferje, akkor nem kene a not kirangatni a biztonsgaos eletebol. Szoval ebben mindossze ennyi a felelosseged-az ove pedig annyi, h eljen azzal akit valasztott.
Mondjuk, nem értem a kérdést... Ha, szereted ezt a nőt, nagyon szereted és szeretnéd, h a párod legyen, akkor mi a kérdés? ... Harcolj érte, győzzön a jobb. Én ezt tenném a helyedben.
Megj.: Tudom, h úgymond bánt a lelkiismeret, ill. azt is tudom (a kérdésből), h a hölgy boldogsága a fontosabb Neked, de hidd el, ha nem filózol ennyit rajta, "csak" beleteszed magad 100%-ban, a nő tudni fogja kit válasszon és az lesz a legjobb mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!