Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire gyakori, vagy csak a gyakori?
Tegnap is, ma is megdöbbenten olvastam 1-1 kérdést. Volt tegnap a csaj, aki nem kevesebb, mint 2 pasival dugatta meg magát, miközben párkapcsolata volt. Most meg itt volt egy másik, aki két pasassal csalta a kedves párját, egymás után. Még szerelmes is volt a másikba. Mindkettő a huszonéves kategória. Aztán mindkettő észbe akart kapni, mikor már késő, meg a hazugságok, hogy pedig szereti...
Ez már a sokadik ilyen volt, amit olvastam. Feltételezem senki nem azért jön egy anonim oldalra fel, hogy ilyen történeteket találjon ki. Tehát valós.
Csak az én gyomrom fordul fel ettől? Eddig is tudatosan kerültem a huszonéves korosztályt, de az ilyen (remélhetőleg) szélsőséges példák valósággal elrettentenek egy kapcsolat gondolatától is. És azzal takaróztak, hogy elhanyagoltak, meg unalmas a párjuk. Sehol nem működik a kommunikáció? Megbeszélni a dolgokat nem divat? Ha pedig úgy sem megy, szakítani luxus?
Ezek számomra felfoghatatlan dolgok. Ezeknek az embereknek nincs lelkiismeretük, érzéseik sincsenek?
Én férfiként mindig is komoly kapcsolatban gondolkodtam, azt kerestem, akivel a jövőmet tervezhetem. Egyszer ismerkedtem huszonéves lánnyal, az is hazudozott össze vissza, meg miközben randiztunk, mással ismerkedett a hátam mögött és végig hazudott. Tényleg az összes huszonéves fruska ilyen? Legalábbis pozitív példát nem ismerek. És mielőtt valaki azt hinné, nem bulizok, nem járok discoba, ahol az ilyenek gyakran megfordulnak, sőt.
Kérlek, mondjatok pozitív példákat is, hogy vannak még normális, becsületes, szavahihető nők is, mert igazán elkeserítő ez az egész...
Van még olyan aki nem lép félre a hátad mögött és nem aláz a porig ilyen módon? Vagy a lelke mélyén minden nőben ott van ez?
*mint a többi ember
Szóval a lényeg: mások fölött ítélkezni mindig könnyebb mint a saját életedet rendbe tenni.
Senki nem írt rólam semmit, nem fényeztem magam, viszont árad belőled a rosszindulat.
Te is itt vagy az oldalon és ugyan azt teszed amit az imént felróttál, csak közben épp Jézust is játszol. Ezen az oldalon névtelenül írják ki az emberek az efféle dolgaikat, amiről természetesen van egy véleményem. Néha jót nevetek rajtuk, de olykor megdöbbentenek az olvasottak. Most is ez történt. Ennyi a történet.
De imádom az ismeretlenül kijelentő, "te sem vagy jobb náluk" típusú embereket.
Magadból indulsz ki? Gondolom…
Mit zavar, hogy hogyan élnek mások? Legyen egy szilárd értékrended, ahhoz tartsd magad, amíg bírod (ha nem bírod, úgyis, mint mindenki más, te is az értékrendedet fogod az életedhez igazítani és nem fordítva), azzal meg, hogy hogy élnek mások, ne foglalkozz!
Nálam a hűség, és az őszinteség nagyon fontos! Mindkét részről! Megadom a páromnak ezeket, de vissza is várom tőle irányomba.
Jelenlegi barátom a 4. komoly kapcsolatom. Az első komoly kapcsolatom 15 évesen kezdődött, és 6 évig tartott. Kis csitri voltam, és akkor voltak baklövéseim is a kapcsolat vége felé (csókkal megcsaltam). Tapasztalatlan voltam. Viszont szakítottam vele, mielőtt összejöttem volna a másikkal. Tudom, nagyon csúnya dolog volt mással ismerkedni közben! Azóta sem csináltam ilyet, és nem is fogok! Ha valami nem jó a kapcsolatban, és nem is javul megbeszélések ellenére sem, akkor inkább tovább lépek egyedül, és aztán jöhet más. A kapcsolataimból sokat tanultam, kialakult bennem, hogy milyen férfira vágyom, és hogy a kommunikáció igenis nagyon fontos! A jelenlegiben is bármi van, szólok, és ezt el is várom a páromtól is! Mondja el, ha valami nem tetszik, persze azt is, hogy mi jó! :D
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!