Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ennyire gyakori, vagy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire gyakori, vagy csak a gyakori?

Figyelt kérdés

Tegnap is, ma is megdöbbenten olvastam 1-1 kérdést. Volt tegnap a csaj, aki nem kevesebb, mint 2 pasival dugatta meg magát, miközben párkapcsolata volt. Most meg itt volt egy másik, aki két pasassal csalta a kedves párját, egymás után. Még szerelmes is volt a másikba. Mindkettő a huszonéves kategória. Aztán mindkettő észbe akart kapni, mikor már késő, meg a hazugságok, hogy pedig szereti...

Ez már a sokadik ilyen volt, amit olvastam. Feltételezem senki nem azért jön egy anonim oldalra fel, hogy ilyen történeteket találjon ki. Tehát valós.

Csak az én gyomrom fordul fel ettől? Eddig is tudatosan kerültem a huszonéves korosztályt, de az ilyen (remélhetőleg) szélsőséges példák valósággal elrettentenek egy kapcsolat gondolatától is. És azzal takaróztak, hogy elhanyagoltak, meg unalmas a párjuk. Sehol nem működik a kommunikáció? Megbeszélni a dolgokat nem divat? Ha pedig úgy sem megy, szakítani luxus?

Ezek számomra felfoghatatlan dolgok. Ezeknek az embereknek nincs lelkiismeretük, érzéseik sincsenek?

Én férfiként mindig is komoly kapcsolatban gondolkodtam, azt kerestem, akivel a jövőmet tervezhetem. Egyszer ismerkedtem huszonéves lánnyal, az is hazudozott össze vissza, meg miközben randiztunk, mással ismerkedett a hátam mögött és végig hazudott. Tényleg az összes huszonéves fruska ilyen? Legalábbis pozitív példát nem ismerek. És mielőtt valaki azt hinné, nem bulizok, nem járok discoba, ahol az ilyenek gyakran megfordulnak, sőt.

Kérlek, mondjatok pozitív példákat is, hogy vannak még normális, becsületes, szavahihető nők is, mert igazán elkeserítő ez az egész...

Van még olyan aki nem lép félre a hátad mögött és nem aláz a porig ilyen módon? Vagy a lelke mélyén minden nőben ott van ez?

2018. szept. 8. 11:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Hát..sajnos ilyen világban élünk :/ ez van haver.
2018. szept. 8. 11:26
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
Szokj hozzá pajti 🤔
2018. szept. 8. 11:32
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

"Feltételezem senki nem azért jön egy anonim oldalra fel, hogy ilyen történeteket találjon ki. Tehát valós."

Új vagy gyakorin ugye?

4/18 anonim ***** válasza:
59%
És a legidegesítőbb az az hogy közben a srác/ férfi azt hiszi hogy jó, boldog párkapcsolatban él, mindeközben a párja meg minden szembejövő jó palit lesz*p...
 5/18 A kérdező kommentje:
#3: Nem, kifejezetten veterán. De nem vagyok az a típus, aki kamukérdést kiált, mert annyira elképzelhetetlen számára dolgok, hogy el se hiszi. Persze van 1-2, de ezek szerintem pont nem azok.
2018. szept. 8. 11:34
 6/18 anonim ***** válasza:
45%

Mindez arra vezethető vissza, hogy a nők tulajdonképp két dolgot szeretnének a férfiaktól: egyrészt legyen vad, izgalmas, domináns, durván rendezze le az ágyban, másrészt legyen lélektárs, aki meghallgat, aki mindig ott van, segít, számítani lehet rá.

Na most itt két teljesen különböző embertípusról beszélünk, nagyjából kizárható, hogy egy férfiben mindez megtalálható legyen. Ezért a nők ezt a problémát így oldják meg. Tartanak egy balekot, akire (anyagilag) támaszkodhatnak, közben egy rosszfiú típusú férfival dugatják magukat, akiről tudják, hogy amúgy semmi másra nem lenne jó.

Ha ezt férfiként átlátod, akkor el tudod kerülni, hogy te legyél az a balek, akit a nők kihasználnak.

2018. szept. 8. 11:34
 7/18 A kérdező kommentje:

#4 Igen, ez a legmegdöbbentőbb, legmegalázóbb az egészben. Jobb esetben az a pali hűséges, noha talán kísértés is van, hisz az mindenkinek van. Úgy látom, hogy ha az ember szereti a párját, azzal gyakran visszaélnek, annak már semmi értéke nincs. Legerősebben ezt a huszonéves, tehát fiatal korosztálynál érzékelem.

Ez nekem mindig is gondot okozott, hiszen 27 évesen nálam emiatt az egész korosztályom kiesik. Mindig jobban vonzottak az idősebb nők. Talán többek között ezért. Na ne mint ha ott sok nő nem érné meg a pénzét.

Félreértés ne essék, ez igaz a másik irányba is. Az sem jobb semmivel, ha egy férfi lép félre. Csak a kérdés perpill nem ebben az irányban indult.

2018. szept. 8. 11:38
 8/18 A kérdező kommentje:
#8 az ilyen rosszindulat pedig méginkább megdöbbent. Ehhez érdemben hozzászólni sem lehet már.
2018. szept. 8. 11:39
 9/18 A kérdező kommentje:

#7: Mesélj, ezt miből gondolod? Te vagy a tipikus minden kérdésre kamukérdést kiáltó gyakoris archetípus megtestesítője azt hiszem! :D

Ennyire elképzelhetetlen számodra, hogy megtörténnek dolgok, amik nem férnek bele a világnézetedbe? A világ egy furcsa hely, ahol furcsábbnál furcsább dolgok történnek.

2018. szept. 8. 11:42
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha olyan jó ember lennél, mint amilyennek láttatni akarod magad, nem is foglalkoznál mások életével. Te vagy a farizeus, aki előremegy a templomban, és úgy imádozik, hogy "köszönöm, Isten, hogy nem vagyok olyan bűnös, mint azok a több ember". Nincs bennem semmi rosszindulat, egyszerűen ilyen vagy és kész.

2018. szept. 8. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!