Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gaz ha belezugtam a ferjem uzlettarsaba?
25 eves vagyok, 2 eve hazas, de 5 eve ismerem a ferjem (30), es a legjobb baratjat, aki egyben az uzlettarsa is egy ideje (53). Egyutt teniszeznek, vasarolmak, golfoznak, soroznek meg persze dolgoznak. Ez az ember egy 53 eves nagyon jo kepu milliardos, akinek az a hobbija, hogy szeretoket tart. Van felesege, meg gyereke, de altalaban van meg egyszerre 2-4 szereto is, mind nala joval fiatalabb. Na most ram sohasem nezett ugy, bar szoktunk beszelgetni, meg sok szivesseget megtett nekem, de valamiert megis megfogott benne valami, es oruletes szexualis vagyat erzek iranta. Mar akkor is csak ora tudol gondolni amikor a ferjemmel szexelek.Keresem az alkalmat, hogy kettesben lehessek vele, esetleg kezdemenyeznek valamit. Ne ertsetek felre, szeretem a ferjem, csak neha frusztral hogy rajta kivul nem fekudtem le massal, es jo lenne kicsit talasztalni. A hangulatom borzaszto, egyszer ideges vagyok meg lelkiismeret furdalasom van, amiert egy nalam joval idosebb emberrol almodozol, mikozben ott a ferjem, maskor meg uszok a rozsaszin kodben, fantazialok hogy vajon milyen lehet vele..
Hogy dolgozzam fel ezt, hogyan feledkezzek meg rola?
Ha aláfekszel ennek az 53 éves szívtiprónak, akkor szószerint kibaxol a férjeddel (meg magaddal), mert ha kiderül (és miért ne derülhetne ki) oda lesz az üzlet, a pénz, és oda lesz a férjed is. Megér ennyit?!
Nem igaz, h ennyire korlátozott mozgástérben élsz (gondolom nem a szegényebb réteg tagjai vagytok), nézzél mást.
És az esküvő előtt pont nem jutott az eszedbe, hogy te még szívesen kefélnél másokkal is, mer' hát ugye még nem élted ki magad.Értem én, hogy nagyon fiatalon kellett a tudat, hogy valaki minél előbb elvegyen feleségül, de azért némi ész nem ártott volna előtte.
Annyit tudok tanácsként írni, hogy kérdezd meg a férjed mit szólna hozzá, ha aláfeküdnél a nemi betegség telep haverjának, ugye Ennyi nő után ez sincs kizárva.Mit mondjak, elég nagyfokú gusztusod van neked is.Pfejj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!