Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hűséges vagy a feleségedhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűséges vagy a feleségedhez?

Figyelt kérdés

Amennyiben megcsaltad, annak milyen oka volt?

Kérek mindenkit őszintén válaszolni, végülis ez egy anonim fórum.

2018. szept. 4. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
24%

Arra nem is vagy kíváncsi, hogy aki nem csalta meg, miért nem? Polkorrekt az is, ha csak az egyik érdekel :)

32/f

2018. szept. 4. 16:07
 2/10 A kérdező kommentje:
De, érdekel az is. A nők oldala részemről most nem releváns, de nyugodtan szóljon hozzá mindenki, aki szeretne.
2018. szept. 4. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nálam ez egy betegség. Akit lehet, mindenkit meg akarok:)
2018. szept. 4. 16:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor miért vagy párkapcsolatban? Nem lenne tisztább a lelkiismereted, ha alkalmi kapcsolataid lennenének csak?
2018. szept. 4. 16:27
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Igen, hűséges vagyok, sose csaltam meg, sose csalnám meg.

F/36

2018. szept. 4. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Igen, minden téren, mindenkor, kivétel azok a pár órák, mikor mással fekszek le. Az viszont, csak szimplán kikapcsolódás a mindennapokból.

Ok? Cici, popsi, mosoly, stb.

2018. szept. 4. 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Az én lelkiismeretem mindig tiszta. Sosem tennék senkinek semmi rosszat.
2018. szept. 4. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Igen, hűséges vagyok húsz éve már. Ő is hozzám. Nem vagyunk sem ideálisak, sem tökéletesek, sem konfliktus nélküliek. Semmi okát nem látom annak, hogy akire kimondtam egyszer kb. 200 ember előtt, hogy holtomig vagy holtáig, átverjem. Ez nem egy múló érzés volt még akkor sem,ha átéltünk már hideget meleget.
2018. szept. 4. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
86%

Igen. Hűséges vagyok a feleségemhez A megismerkedés óta. Soha még csak meg sem csókoltam senki mást.

Sok oka van amiért nem teszek ilyet.

- Az első és legfontosabb, hogy szeretem őt, nem tudnék másik nőhöz hozzáérni sem.

- ő is úgy szeret engem ahogyan én őt, soha nem tudnék neki ekkora fájdalmat okozni, és megcsalással megalázni, így semmibe venni az érzéseit

- nem tudnék eldobni egy boldog házasságot egy semmit nem érő numeráért, egyszerűen nem éri meg

- igényem sincs másra, mert boldog vagyok vele. A szexuális életünk is eszméletlen jó. Egyszerűen nem kellenek más nők, nekem csak ő kell! 9. éve tart a kapcsolatunk, 7 éve a házasságunk, és még mindig imádom, szeretem, szerelmes vagyok belé. Nem tudnék mással együtt lenni, és nem is akarok. (ha probléma lenne köztünk, megpróbálnánk együtt megoldani. Az nem megoldás, ha félrekefélek, neki pedig hazudozok. Ha pedig képtelenség megoldani a gondokat, akkor nem maradna más, mint a válás, de mi egyszerűen nem is hagyjuk, hogy idáig jusson a kapcsolatunk. A hűtlenség számomra nem opció, nem problémamegoldás, nem egyenes, nem őszinte, csak menekülés, gyávaság és undorító dolog.)

- Nekem van gerincem, van értékrendem, nem tudnék tükörbe sem nézni, ha átverném, más ágyából hozzá mennék haza. Nekem ehhez nincs gyomrom.

Nincs okom hazudni, elvégre ez egy anonim oldal. De bárhol vállalom, hogy hűséges férfi vagyok. Nem ez az, amit szégyellni kell:) Szerintem. 29/F

2018. szept. 6. 19:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Erre nincs ok. Csak kifogások vannak, és kényelmesebb félredugni, mint erőfeszítéseket tenni, mint a párod szemébe mondani, hogy nem vagy boldog, elcsesztétek, csináljatok valamit egymásért, a kapcsolatért, mert valami nagyon elromlott. Nő vagyok, és hűséges a férjemhez.
2018. szept. 6. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!