Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek hűséges? Már nem megy.
Nagyon fiatalon már 17 évesen éreztem hogy nekem szerelemre, párkapcsolatra van szükségem. 18 évesen már összeköltöztem egy férfival. (Ezt csak azért írom le, hogy érzékeltessem mennyire komolyan gondoltam már fiatalon a párkapcsolatot, a szerelmet. (Itt nem csaltam még meg senkit).
2. eset: Szerelmes lettem 19 évesen, ismerkedés szakaszban voltunk, a fiú is szerelmet vallott, aztán 1 hétre rá, azt mondta, hogy ,,inkább mással ismerkednék'' (24 éves férfiról beszélek). Depressziós lettem, és nem tudtam felfogni, hogy hogy tehet valaki ilyet, valami megtört bennem ekkor.
És hogyan élek azóta?
Bárkivel elkezdtem ismerkedni, nem tudtam eldönteni, hogy akkor most kapcsolat lesz-e ebből vagy sem. Mondom oké nem törlöm le magam a társkeresőről. Ott pedig azért írogattak. Lényegében olyan ,,csapdába'' kerültem, hogy egyszerre már 4-5 különböző emberrel is ismerkedtem úgy, hogy egyikkel se zártam le semmit, a folytatások pedig bizonytalanok voltak.
Gondoltam, hogy olyan találkozó amiben még csók sem volt nem vehetem komolynak. Vagy olyan személyt, akivel csak egyszer találkoztam abból még miért következtessek arra, hogy ebből szerelem/kapcsolat lesz. Illetve: ha kéthetente keresett csak, hogy találkozzunk azt megint nehéz komolyan venni -->
eljutottam abba a fázisba, hogy 4-5emberrel összejárok szexelni. Hétfőn egyikkel, kedden másikkal, utána 5 napig semmi (mivel csak 2hetente keres mindenki) aztán jövőhét hétfőn a harmadikkal, stb stb.
Lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést? Ezek a férfiak nem is akarnak feltétlenül kapcsolatot tőlem, inkább szexre akarnak. De hűtlennek érzem magam amiért 4-5 férfi nője vagyok. (Szülőknek senki nem akar bemutatni, romantikus estékről nem igazán beszélhetek, az ,,ágyban szoktunk találkozni'')
Ti mit gondoltok erről? Van aki hasonló helyzetbe került pl: csalódások miatt, vagy sikertelen ismerkedések miatt?
Ha amiatt szexelsz fűvel-fával, mert szereted a szexet, nem gáz (bár én félnék a helyedben a hpv-től minimum, mert az nyállal is elkapható, tehát nem nehéz megszívni). De ha amiatt szexelsz, mert nincs önértékelésed, és a fiúk megkeresése kell ahhoz, hogy nőnek érezd magad, most állj le, és kezdj el kizárólag magaddal foglalkozni. Van hobbid? Vannak céljaid? Mit vársz az élettől? Hogyan vélekedsz magadról? Én azt javasolnám neked, hogy tényleg kicsit erőszakold meg magad, és hagyd a francba ezeket a srácokat. Keressék az anyukájukat kéthetente, mikor épp nincs kibe mártogatniuk a kis kukijukat.
Ha meg majd lesz olyan férfi, aki komolyan vehető, és tényleg érdekel téged, nem pedig csak alkalmi szinten, azt úgyis érezni fogod.
Ugye, ez valami délutáni néphergelés akar lenni? :D
Aki össze-vissza képes kúrni mindenkivel, nem hiszem, hogy ezen fog aggódni. Ilyenekhez akarsz hűséges lenni, akik szintén össze-vissza dugnak mindenkivel? Igazán gusztusos az egész.
A jelen pillanatban nincs kihez hűségesnek lenned, mert nincs normális kapcsolatod, csak szexkapcsolatok.
"Gondoltam, hogy olyan találkozó amiben még csók sem volt nem vehetem komolynak"
Hát pedig po9nt, hogy igen.
Keress olyant, aki kapcsolatot akar és nem kéthetente dugni.
A cslódást magadnak köszönheted, mert olyan helyzetekbe mész bele, amibe nem kéne.
Az összes pasit le kéne építened, akikkel csak dugni jársz össze.
18 évesen összeköltöztél egy pasival, 19 évesen már mással ismerkedtél.
Neked pszichológus kéne, erősen kapcsolatfüggő vagy, minden jelenztkező f.ba beleülsz, ahelyett, hogy válogatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!