Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szerintetek komolyan elképzelhető az, hogy valakik fiatalon negházasodnak, nem válnak el, és egyikük sem, még egy csókkal sem csalja meg a másikat?
Figyelt kérdés
Szerintem ilyen egyáltalán nincsen...
En személy szerint már több nős férfiba is voltam szerelmes...
(apakomplexus, 11 évesen már egy 32 éves férfiba voltam beleesve...)
17/L
2018. szept. 3. 17:13
11/19 anonim válasza:
Nagyon ritka az ilyen, gyakorlatilag a szerencsén múlik.
12/19 anonim válasza:
Ha két olyan ember talál egymásra akik egyszerű beszéddel is megértik egymást ,.és nem direktbe kinai politikai szakszavakkal társalognak akkor igen ! Ásó ,kapa,nagyharang !
13/19 anonim válasza:
Van ilyen. A bátyámék házassága például.
14/19 anonim válasza:
Mi 24-27 évesen házasodtunk össze. Egyikünknek sem első volt a másik, sok ocsmányságon, rengeteg pofonon voltunk túl és pontosan tudtuk, mit várunk a másiktól. Biztonságos és mély barátság az alapja, a szerelem a bónusz nagyjából. Amikor épp kevésbé lángol, akkor nem belesüppedni kell, mert akkor jönni fog a láng egy másik iránt. Egymás felé kell nyitni, kettesben programokat csinálni, feltüzelni a szerelmet. 15 éven vagyunk túl, ingás nélkül.
15/19 anonim válasza:
Van ilyen, sok ilyet ismerek, főleg vallásos közegben van sok ilyen pár, köztük a szüleim is. Egyébként szerintem nem akkora tragédia, ha valaki megbotlik sok-sok évtized alatt, inkább az ha elhallgatja és nem beszéli meg a párjával.
16/19 anonim válasza:
hozzáteszem, akiket én ismerek azok flörttel sem lépnek félre :)
18/19 anonim válasza:
ilyen nincs,mi is igy voltunk majd 20 év után bukott az asszony mert évekig szeretőzött egy 20 évvel fiatalabb csicska személyében.
19/19 anonim válasza:
Nővérem épp hogy 18 éves volt a sógorom 20 amikor össze házasodtak.. Hamar jött az első baba. Húsz éve házasok van 3 gyerek. Voltak viták feszkók mint mindenhol. Soha nem csalták meg egymast. A mai napig becézik puszilgatják egymást! Sőt gyakran kér meg tesóm hogy hozzam el a két kisebb gyereket nalam aludni mert kettesbe akarnak lenni. Tehát szerintem létezik csak ritka nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!