Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek hogyan vélekedjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan vélekedjek a továbbiakban erről a férfiról?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki tetszik. Elutazott egy időre a munkája miatt, néhány hónapra. És miután visszajött, egyszer beszélgettünk páran, ő is ott volt, meg a barátai, és nem tudom már mi volt a téma, amikor az egyik legjobb barátja mosolyogva tett egy utalást. Arra nézett, aki tetszik, és ezt kérdezte tőle: "Nem úgy, mint az a lány Osloban, mi?" Én meg kérdeztem, tök ártalmatlanul, miről van szó. És akkor így legyintettek, hogy mindegy, semmi. És újra kérdeztem, hogy na, mi az? És akkor elmondták, hogy amíg a munka miatt külföldön volt, Osloban megismert egy lányt, és hogy Messengeren sokat áradozott nekik róla. Én meg, nem is tudom... Kicsit összetörtem... Simán beleszeret bárkibe, simán ráizgul bárkire? Amikor tudja előre, hogy úgysem lehet folytatása a dolognak, mert csak kis időt töltenek majd együtt? Ez olyan komolytalan... Az a helyzet, fogalmam sincs, ki ez az osloi lány, de a fejemben egy ilyen gyönyörű és überjófej szőke nő jelenik meg. És olyan keserűséget érzek, hisz bennem nyilvánvalóan nincs meg, ami benne igen, hisz ellentétben vele, rólam tuti nem áradozik a barátainak Messengeren. Pedig szívesen lennék "az a lány Budapesten", ha értitek, aki seperc alatt elcsavarja a fejét... Remélem, többet sosem kerül szóba, mert rossz érzést okoz.
2018. szept. 1. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Volt egy kalandja Oslóban. Mi ebben a rendkívüli? Ha tetszik neked az a férfi, miért nem közeledsz felé?
2018. szept. 1. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
12%
Te ezzel a selejt emberrel mit foglalkozol? Meg mit keresel a szint alatti társaságába? Nem értelek...
2018. szept. 1. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:
91%

Utolsó, ez miért is selejt ember?

A kérdezővel nincs közöttük semmi. A kérdezőnek tetszik, ennyi.

Miért is ne lehetett volna flörtje, kalandja valahol messze egy másik nővel? Független, nem tartozik elszámolással a kérdezőnek.

2018. szept. 1. 20:35
 4/4 hisztynka ***** válasza:

Ez a kérdés miért van a megcsalås kategóriában?

Itt senki részéről nem történt megcsalås.

2018. szept. 1. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!