Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megírnátok a férfinak, hogy nem szeretném őt a továbbiakban? Ez jó, vagy inkább tegyek úgy, mintha nem vettem volna észre? Vagy viccesen szóljak be?
Van egy férfi, pár hónapja ismerem. De látok körülötte forogni egy másik nőt. Nem tudom eldönteni, hogy mindkettőnkel szórakozik, vagy az a másik fut utána, de nem kell a férfinek?
Nekem írogat hogy vagyom, mit csinálok...stb.
Én magamból kiindulva nem írigatok két férfinek párhuzamosan. Mert tudom melyikkel akarok ismerkedni?
Megírnám, úgy korrekt.
Ha több nőt is hülyít egyszerre, akkor nem lesznek álmatlan éjszakái.
22/N
2: Jó :D
De ha engem hülyít és az a másik a befutó, akkor jól hülyének nézettem magam. Ő tudja én mit akarok. De ha neki az kell, én rimánkodjak?
5: Jó, ez igaz. De én mindig csak eggyel szoktam.
Aki tényleg akar valamit...nem kuncsorog máshoz...szerintem. Úgy gondolom, nekem is lenne rajta kívül kettő is. De tudom, hogy 3 közül kit akarol tényleg megismerni és kapcsolatot kezdeni vele. De igaz a férfiak mások...akkor az ilyen csak lukra hajt. Tisztelet a kivételnek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!