Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhagyjam ha terhesen megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam ha terhesen megcsalt?

Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 22:39
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

21+

Aztán van még egy helyzet amikor egy adott nő terhes valakitől, és új életet kezd-beavatva az új személyt, aki pontosan tud mindent-

és a gyerek valódi apjától elzárkózik, mert tudja, hogy a gyerekének egy maximális kiszolgáltatott helyzete lenne, az élete és a gyermeke élete átjáróház lenne,ha a férfinek tudomására jutna a gyerek. Ezért választja a hallgatást és a némaságot. Közben meg a gyerek valódi apja állandóan leskelődik utánuk, különböző helyzetekben, mert érzi és sejti, hogy az a gyerek az övé, csak kellőképpen egoista ahhoz, hogy ne lássa mi egy gyereknek az érdeke.

Egy gyermek érdeke: normális szerető családban való nevelkedés, és nem mozaik családban, idegen nők vagy akár férfiak kényének kedvének való ráncibálásba, egy hányattatott élet mellett.

Ez rendszerint akkor fordul elő, ha egy olyan férfi az apuka, aki emberileg nem megfelelő férfi, felelőséget nem ismerő,azt magáról lerázó, a hangulatingadozásainak cselekvő, állandóan más nők után loholó nem megbizható személy.

2018. aug. 29. 09:31
 22/34 anonim ***** válasza:
8%
Ilyen az amikor a nő rá megy a saját lakásos /házzal rendelkező férfira . A kényelemért képesek messzire elmenni ezek a nöcskék.. saját otthonodban megcsalt.. azt kamuzza egyszeri alkalom , fél mert sullyed a halyó. Azért megkérdezném ,hogy miért is akart babát , miért vert át. Gyerekkel nem mer le lépni nem lenne ki eltartsa, a szerető meg valszeg terhes nő fétises..
2018. aug. 29. 11:00
 23/34 anonim ***** válasza:
95%

Kicsit több részletet a történtekről? Ez így baromi kevés, hogy érdemes választ tudjunk adni.

Milyen volt előtte a kapcsolatotok? Elhidegültetek? Észre se vettél semmit? Hogy derült ki? Stb stb stb...

2018. aug. 29. 11:52
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

A kétkedőket nem értem, sajnos tényleg van ilyen, nem is ritkán. Én se hittem korábban, aztán ugyanúgy jártam, mint a kérdező. Szörnyű helyzet, nagyon nehéz ezt feldolgozni, de azért nem lehetetlen.

A legfontosabb, hogy ne hozz elhamarkodott döntést, amit utólag megbánhatsz. Itt most elsősorban nem rólad és a barátnődről szól a történet, hanem a gyereketekről.

Röviden az én történetem: Én szülés után 3 hónappal tudtam meg, hogy a feleségem "beleszeretett" valakibe. Én a gyerekre való tekintettel nem dobtam ki azonnal, de mondtam, hogy ide se ő, se én nem hozunk fel szeretőt, az azonnali válóok. Aztán majd az idő eldönti, hogy mi lesz velünk. Akkor nem mentem nagyon utána a dolgoknak, fél év kellett, mire kiderült minden részlet: végig szexelték a terhességet, meg a szülés utáni időszakot is a mi lakásunkban, a mi ágyunkban. (Az előtte lévő időszakot következetesen tagadta, de szerintem volt már akkor is valami köztük. Ezért aztán apasági tesztet csináltattunk, szerencsére tényleg én vagyok a gyerekem apja.) Most válunk 1,5 éves gyerekkel, közös gyerekfelügyelet lesz, kb. fele-fele időt fogja nálam és nála tölteni.

Számomra mi volt ebből a tanulság?

- Sose dönts elhamarkodottan!

- Menj utána minden részletnek, beszélgessetek sokat, mi miért hogyan történt! Beleszeretett-e a pasiba, vagy "csak" a szex miatt csinálta? Meg tudsz-e, meg akarsz-e neki bocsátani? Ő akarja-e egyáltalán folytatni veled?

- Próbáljátok meg helyrehozni a kapcsolatot! Ha ez nem működik, akkor próbáljatok meg békében válni, a gyerek érdekeit szem előtt tartva, hiszen egy életre össze fog benneteket kötni, nem tehetitek meg vele, hogy gyűlölködtök, nem álltok egymással szóba.

- Adj időt magatoknak, a gyereknek! Ha az elején válunk, jó eséllyel elveszítettem volna a gyerekemet is, akit mindenkinél jobban imádok. Kellett ez a másfél év, hogy egy nagyon jó, atombiztos apa-gyerek kapcsolat alakuljon ki, ami egy életre szól.

- Válás esetén tartsd szem előtt: Nem a gyerekedtől válsz el, hanem a párodtól. Ragaszkodj hozzá, hogy minél többet legyen veled is a gyerek.

- A gyereknek nem csak egy szülőre van szüksége, hanem teljes értékű apára és anyára. Ha a szülők elválnak, akkor is.

2018. aug. 29. 12:01
 25/34 anonim ***** válasza:
Barátom te jól beleszaladtál...lapát MOST! Lehet hogy nem is tied a gyerek!
2018. aug. 29. 12:38
 26/34 anonim ***** válasza:

Hazasok vagytok?

Miota vagytok egyutt?

Tervezett baba v becsuszott?

2018. aug. 29. 13:19
 27/34 anonim ***** válasza:

Ha a terhes no szerelmes akkor szexel

Ez esetben nem a kerdezovel

Van ez igy

Hornonoktol jobb a szex is

El fog mulni

2018. aug. 29. 15:03
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Tudni kéne, hogy milyen a kapcsolati formátok, mennyi ideje terhes? Ki lakik kinél? Van-e közös vagyon, adósság? A helyzeted sajnos ismerős. Ha nem írtad még alá az apai elismerő nyilatkozatot, akkor lapátra is teheted, bár szerintem nem ez volt az első vagy utolsó, hogy hűtlen volt. Ha már “tied” a gyerek akkor a szülés után apaság vélelmének megállapítása vagy megdöntésének iránti keresetet adhatsz be a bíróságra. Én amúgy együtt maradtam a hűtlen asszonnyal. Nem csalt meg azóta (ha igen, akkor több, mint profi), de megbántam.
2018. aug. 29. 15:30
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Bennem még az is felmerülne, hogy nem én vagyok az apa. Kuka, menjen a dugópajtijához. Az apaságot sem ismerném el DNS-teszt nélkül.
2018. aug. 29. 19:05
 30/34 anonim ***** válasza:

Egy barátommal anno ugyanez történt. Ő megbocsátott, mert a gyereket nagyon akarta. Aztán megszületett a lányuk, és a barátom rájött, hogy csak azt hitte, hogy megbocsátott. Egyszerűen nem tudta magát túltenni ezen, szinte napi téma volt ez otthon, akármi probléma előjött, mindig a csaj fejéhez vágta ezt.

Hamar rájöttek, hogy mégis jobb külön, szerintem kb 1 éves volt a gyerek mikor végül szétmentek. Az apa apa maradt, a lányát imádja, találkoznak, minden egyéb. A csajnak lett új kapcsolata. Mindenki éli az életét.

A lényeg szerintem az, hogy ha megbocsátod, akkor annak komolynak kell lenni. El kell felejtened, mintha meg sem történt volna. Onnantól egy tiszta fehér lap, soha többet nem gondolsz rá és nem hozod fel . Képes lennél erre?

2018. aug. 30. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!