Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhagyjam ha terhesen megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam ha terhesen megcsalt?

Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 22:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
72%
Szép család, bár leginkább a szegény gyereket sajnálom. Nem tudom melyik a rosszabb, ha a terhes nőt csalják meg, vagy a terhes nő csalja meg a másikat. Utóbbi talán keményebb. (remek ilyen nőnek gyereket csinálni, komoly tervezés lehetett mögötte)
2018. aug. 29. 00:01
 12/34 anonim ***** válasza:
65%
Igazából itt most azon kellene elgondolkodni, hogy biztos, hogy a terhesség idején csalt meg, vagy már előtte is megcsalhatott?
2018. aug. 29. 00:45
 13/34 anonim ***** válasza:
87%
A megcsalás az megcsalás, úgy, hogy szakítanék és csak a gyerek miatt tartanék vele kapcsolatot.
2018. aug. 29. 00:54
 14/34 anonim ***** válasza:
91%

Ragaszkodnék az apaságihoz. Ha enyém a gyerek, akkor törpölnék rajt, hogy hozzám kerüljön, ha nem, akkor purgyéstól mindenestől, vágnám ki, mint a taknyot.

32/f

2018. aug. 29. 01:49
 15/34 A kérdező kommentje:
Hogy a terhesség előtt volt bármi is azt nem tudom mert tagadja.Terhesség alatt pedig biztos tekintve ma mentem haza és a csávó akkor ült be a kocsijába mikor mentem haza, otthon meg az ágynemű gyürödött volt a barátnőm ruhái össze vissza és épp fürdött.Igy össze raktam a képet kivertem a balhét és ezt az egy alkalmat vallotta be.
2018. aug. 29. 03:07
 16/34 anonim ***** válasza:
97%

Majd csináltass apaságit mindenképpen.

32/f

2018. aug. 29. 03:25
 17/34 anonim ***** válasza:
93%
A # 16-al értek egyet. Ha már lebukott, be kell vállalnia a tesztet, Ha nem akar belemenni, sajnos nagy eséllyel nem tőled terhes. Most kell ezt letisztázni, még nem késő!
2018. aug. 29. 03:44
 18/34 anonim ***** válasza:
79%
Ki az a pasi?Valami volt szerelme? Ülj le vele, beszéld meg, apasági teszt, de hagyjad a nőt. Keress olyat aki megérdemel. Az a baj az ilyenekkel h folytatják jövőben is.
2018. aug. 29. 03:54
 19/34 anonim ***** válasza:
97%
Fúj! Nem tudom elképzelni, hogy milyen lelkivilága kell legyen valakinek, hogy babavárás közben félre menjen! Ez nekem nagyon fúj!
2018. aug. 29. 06:22
 20/34 anonim ***** válasza:
74%

Úristne.. Miért kellett ide feljönnöm már reggel...

Én hagynám a phaszba, nőként mondom. Ja és úgy, hogy nevelőapával nőttem fel, de volt hogy anyám egyedül nevelt. Meg lehet oldani mindent, ha úgy akarod.

N

2018. aug. 29. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!