Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel nyár van a lányok papucsban vagy szandálban járnak álltalában. Első randi volt, sajnos nagy lábujjköröm és repedezett sarok. Hogy szólnátok érte? Kár lenne lepattintani, jól néz ki.

# 20
Mennyi az IQ-d? Úgy tűnik, nem tudod fenntartani vagy felfogni a beszélgetés lényegét. Logikátlan dolgokat hozol fel.
Nem írok vissza többet.
Konkrétan a kezei ápoltak voltak illetve a körme is. ( nem lerágott )
Az hogy szerintem olyan a talpa mint egy dínónak szerintem lehetne orvosolni otthon. A társadalom elvárja ? Egy lány magassarkú nélkül is szép nem csak abban. Ugye ? Én csak azon lepődtem meg miért.... de nem akartam rá kérdezni ne legyen kellemetlen helyzet. És szerintem van csipesz, olló amivel le tudná vágni.... remélem nem jár ide fel :D nagyon gáz de tényleg olyan volt mint egy sas köröm. Remélem este más lesz....
Nem vita ténát akartam felhozni amúgy.
Csak ti mit reagálnátok és mit mondanátok rá?
Képzeljétek bele a helyzetbe magatokat :)

Hogy ismerkedtetek meg?
Bocsánat az offért

Egy szórakozó helyen ismerkedtünk meg. Véletlen rossz rovatba raktam belem. Mire töröltem volna már jöttek a hozzászólások. 🤷♂️
Ezért nem töröltem! Ez nagyon fontos kérdés volt tőled :)

Nem szólnék érte. Nem hinném, hogy az ismerkedés ilyen korai fázisában van létjogosultsága annak, hogy a másikat bármilyen szinten, akár pozitív irányban is változtatásra kérjük. Szerintem ez a legtöbb embernél úgy hatna, hogy ha már most nem fogadod el, kritizálod őt, akkor inkább nem szeretne tőled semmit, hiszen úgy gondolja, később is ilyen leszel minden mással kapcsolatban is.
Lehetséges, hogy sok munkája volt, nagyon fáradt, vagy kapkodott, és ezért nem figyelt erre. De az is lehet, hogy soha nem foglalkozik vele, hogy ne ilyen legyen a lába. Neked kell tudnod mérlegelned, hogy belefér-e bármelyik eset is, és vállalod-e a további ismerkedést annak fényében, hogy esetleg ez egy állandó állapot nála, legtöbbször nem ügyel arra, hogy le legyen vágva a lábujjkörme, és lereszelve a sarkáról a bőrkeményedés.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!