Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel nyár van a lányok papucsban vagy szandálban járnak álltalában. Első randi volt, sajnos nagy lábujjköröm és repedezett sarok. Hogy szólnátok érte? Kár lenne lepattintani, jól néz ki.
"Sajnos a nőktől elvárják a magassarkú viselést, ami ezekkel a dolgokkal jár."
1) Sosem vártam el a magassarkút, pedig 20+ centivel magasabb voltam a legmagasabb barátnőmnél is
2) áruld már el, hogy a magassarkú miért jár a nagy lábujjkörömmel? Magassarkúnál nem lehet levágni?
Vagy kicsúszik a köröm az előre dőlő lábpozíció miatt?
Ne nevettess már, az igényességre nem magyarázat, hogy magassarkút hord
ez a lany egyszeruen apolatlan.
ne akard tudni, mi lehet a bugyingojaban.
"Sajnos a nőktől elvárják a magassarkú viselést, ami ezekkel a dolgokkal jár."
Hát én ilyet még nem hallottam, hogy elvárnák. A nők azért veszik fel a magassarkút, hogy hosszabbnak tűnjön a lábuk és kiemeljék a pic.sájukat. Ez is érdekes, hogy ezzel akarják megnyerni a férfit, nem a személyiségükkel. Utána meg mutogatnak ránk, hogy szexet akarunk.
# 11
A legtöbb magassarkú kényelmetlen és nem külön külön lábformákra készül. A magassarkúban a lábujjakra helyeződik a legnagyobb nyomás, az egész test súlypontja ide helyeződik, mert a sarok van fennt. Úgyhogy simán lehet, hogy egy kényelmetlen cipő feltörte a lábujjkörmét.
Ha naponta hord magassarkút akkor viszont garantálható a börkeményedés.
Az, hogy te nem várod el a magassarkú viselését, az senkit sem érdekel, a társadalom elvárja.
"a társadalom elvárja2
:DDD Persze, rá lehet fogi mindent a társadalomra! Ez a legújabb?Rá lehet fogni, hogy azért kell műmell, azért kell kényelmetlen magassarkú, azért kell riba.nckodni, stb..
Mik vagytok ti, kis csicskák? Biztos felvennék, egy olyan ruhát, ami kényelmetlen a számomra, mert a "társadalom" elvárja...ja nem!!
# 16
Gondolom volt már rajtad öltöny. Szóval felvettél egy kényelmetlen ruhát, mert a társadalom elvárta. A nőknél a magassarkú ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!