Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazaérve az fogadott, hogy apám egy fiatal nővel szexel. Mit kéne tennem?
Vajon hogy veszi a bátorságot bármelyikőtök is, hogy beleszoljon a másik életébe?
Az jogosít fel, hogy családtag?
Nincs jogotok beleszólni!
Vagy akkor is tartjátok a gyertyát, vagy szoltok a muternak, hogy okés dolgozol sokat, fáradt vagy, de legalább három havonta szexelhetnél faterral?!
Vagy legalább a születésnapján lecuppanthatnád?
Vagy esetleg azt is vélni tudjátok, hogy anyuci nightingale, és sok beteggel "játszadozik"?
Szóval kedves kérdező, nem szólnék bele a helyedben!
Az is lehet, hogy nyílt kapcsolatban élnek, csak te nem tudsz róla.
Egyébként is csak az féltékeny aki képes megtenni!
Ha én nem vagyok megcsalós típus, nem feltételezem a másikról, hogy megcsal!
Ez így működik...
Én nem tartanám titokban, nem csak a megcsalás miatt, hanem a pénz miatt is, ami így kifolyik a közös családi kasszából. Aztán hogy onnantól hogyan oldják meg, az már az ő dolguk.
(*** a férfitöbbletes válaszolónak meg csak annyit üzenek, hogy csak mert sok férfinak kortól függetlenül az egyetemista friss husira áll fel, még nincs férfitöbblet)
"Undorító, hogy apád képes erre"
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik...
"nyuci nightingale, és sok beteggel "játszadozik"
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik...
Egy kis tükör nektek :D :D :D
Szerencsére nem a pontszámok miatt járok ide, hanem a sok beteg arcnak segíteni :D
Kicsit meg vagytok ferdülve, mert az is lehet teljesen külön kasszán vannak, a fater pedig azt fizet magának amit csak akar, főleg ha nyílt kapcsolatban élnek!
Gusztustalan vagy sem, mások által elfogadott vagy sem, a tény az tény!
Semmit nem tudtok az egészről, ahogyan a kérdező sem!
Lehet inkább Anyucival kezdeném a beszélgetést: Minden rendben köztetek?
Miért kislányom?
Mert mostanában többen hallak titeket veszekedni...
És enyelegni sem látlak mostanában titeket...
Anyu neked van valakid? Csak őszintén...
Lehet meglepődnél kedves kérdező!
Ki fontosabb?
Anyud v apud??
Ha nem szolsz es kiderul az egesz(mert kifog foleg h biztos nem csak ezzel a csajjal-sot nem is biztos h ez az elso ilyen kapcsolata)
Ha kiderul anyukad rad is haragudni fog!Nem csak a ferje de a gyerekei sem oszintek vele
en 18eves voltam mikor megtudtam h anyam csalja apamat
anyam eleg heves vermersekletu no volt,feltem tole
volt h ram hivatkozva ment el a palijahoz.
Rettegtem ha kiderul h tudtam apammal milyen lesz a kapcsolat
1evvel kesobb kiderult
Apam a mai napig nem tudja megbocsatani h sem en se a hugom nem szoltunk sot volt h a szemebe hazudtunk
jo a viszonyunk apankal de benne van a tuske
es teljesen megertem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!