Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyanúra adhat okot, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanúra adhat okot, ha a párom csak a munkahelyére fújja be magát spray-vel, otthonra soha?

Figyelt kérdés
Parfümöt nem használ.
2018. aug. 14. 07:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudod e hogy esténként is azért fürdik hogy lemossa magáról az illata miatt ráraragadt csajok különböző testnedveit?
2018. aug. 14. 10:18
 12/16 A kérdező kommentje:

K..vajól elvagytok...

Csupán csak azt érdekelt volna, hogy mikor velem van, miért nem "ad magára"?!

De köszönöm, hogy lehurrogtatok.

2018. aug. 14. 10:46
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Mi az hogy nem add magára mikor veled van? Talán tùrò rudit kapsz? 😂😂😂 amugy meg az én párom se fúja be magát itthon na és akkor? Èn se sminkelem magam ha itthon vagyok csak ha megyek valahova akkor mi se adunk magunkra? Vagy megcsajuk egymást?
2018. aug. 14. 10:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért nem ad magára, amikor veled van, mert eddig is jó volt neked így.Ha nem tetted szóvá neki, akkor ne csodálkozz.Bár én kérés nélkül is adok magamra, főleg a párommal szemben, ha van éppen.Nekem alap dolog, hogy jó illatú legyek.Ezt viszont is elvárom.

Ha meg mondtad neki és magasról tesz rá, akkor vagy elfogadod így, vagy keresel olyat, akivel egyeznek az igényeitek.

2018. aug. 14. 11:36
 15/16 anonim ***** válasza:
37%

Legalább biztos lehetsz benne, hogy csinos vagy, mert nem az eszedért szeret ez már tuti.

Szép is lenne, ha otthon is fújkálná magát ahelyett, hogy lezuhanyzik. Ettől miért éreznéd jobban magad?

2018. aug. 14. 11:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Tuti jó nő vagy!!!!

Más magyarázat nincs arra , hogy elvett!!

2018. aug. 15. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!