Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » SZERELEM 60 felett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Metalguru kérdése:

SZERELEM 60 felett?

Figyelt kérdés

Majdnem egy éve elkezdtem levelezni egy távoli rokonommal. Beszélgetésnek indult, majd kis idő után ennél több lett. Kezdtek más irányt venni a dolgok és egy szép napon találkoztunk is. Már a levelezés során kiderült, több ez mint társalgás, ami a találkozás után még jobban megerősítést nyert. Jött a második-harmadik-stb találkozás mind a mai napig. Tudni kell a szerelmem férjes asszony, felnőtt gyerekekkel akik már kirepültek a fészekből. A férjével egy ellaposodott szürke házasságban él, minden szempontból.

A probléma: Bármennyire is szeretjük egymást, mint a kamaszok, szerelmem nem akarja elhagyni a férjét, sőt még kényszeredetten teljesíti is kötelességét mint feleség és ritkán ugyan, de odaadja magát. ((Ettől én szó szerint beteg vagyok.A kapcsolat abszolút titkos a férj nem tud semmit. Nekem nincs gondom, mert elvált független férfi vagyok.)) A szerelmem arra hivatkozik, hogy ha ő ezt megtagadná tőle sokkal kevesebb lenne a mozgástere, kevesebbet találkoznánk. Meg persze ha kitudódna az egész család ellene fordulna (amit nem hiszek mert felnőtt emberekről van szó akikben van annyi intelligencia, hogy megértsék a helyzetet. ) Nem értem az egészet...........?

2018. aug. 7. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Hát, jóember a szerelmednek több esze van mint neked!

Ha eddig nem jöttél volna rá: ő nem akar (még) válni, sőt még a látszatát is kerüli! Tiszteli a férjét(!) még akkor is, ha félredug: megadja neki, ami a "házastársi kötelessége".

Ebbe te csöppentél bele, semmi jogod számon kérni és pláne nem féltékenykedni!

Szerintem ha választania kellene, akkor a férjénél maradna!

A saját érdekedben ne sürgesd őt, és ne kérd számon hogy a férjével (is) szeretkezik!

2018. aug. 7. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
22%

Nyomorékok vagytok, te is, meg ő is.

Te azért, mert elfogadod ezt a helyzetet (minden kis szeretet morzsának örülsz). Ő meg azért, mert még mindig megfelelési kényszere van, mint egy jól nevelt kislány.

További sok boldogságot.

2018. aug. 8. 02:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Belegondoltam. Mindkettőtöknek igaza van! De magam se értem hogy kapott el ez az érzés ilyen mélyen 62 éves koromban. Rengeteg kapcsolatom volt, sokszor szerelmes is voltam, de ez most a piros ász ami mindent visz. A sok tapasztalat ellenére most olyan hülye lettem, hogy biztosan hibát hibára halmozok. Korábban az ilyent simán tudtam kezelni, szex és annyi. De most beteg vagyok tőle. Igyekszik ő is építi le azt a szürke szart amit az a házasság jelent neki 30 év után. Olyan a természete , hogy nem akar fájdalmat okozni senkinek, még annak az embernek se aki ennyi ideig kihasználta minden téren. A férj egy zsarnok, önző természet. A szerelmem nevelte fel a három gyereket, dolgozott mellette, plusz munkálat vállalt. Az embere pedig csak teniszezni járt és kizárólag azt nézte neki mi a jó. Én azt kértem a szerelmemtől próbáljon meg önmaga lenni, harcoljon , ne legyen megalkuvó mert egy embernek kijár a szabadság egy alapvető formája. Ami a legjobban zavar az a szolgalelkűség, az erőtlen próbálkozás minimális jogokért. És miért nem lehet leépíteni azt a kéthetenkénti oldalra fordulást, amikor oda kell dugnia magát és közben arra gondolni, mikor lesz már végre kész. Azt mondja ne aggódjak engem szeret, neki nem jelent semmit a férj, vele csak kényszerűségből dug, velem pedig szeretkezik őrült módon órákon át. Hogy tudja egy nő ezt csinálni? A legfőbb kérdés, én ezt hogy tudom megemészteni? Magamat sem értem, máskor könnyedén átgázoltam az ilyen dolgokon, igaz azokban a kapcsolatokban volt egy faktor ami kizárta hogy betege legyek, NEM VOLTAM szerelmes. Kérlek benneteket, mondjatok valami okosat ha már én vén tapasztalt létemre elvesztettem az eszemet. Köszönöm!
2018. aug. 8. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Okosat nem tudunk mondani sajnos.

Ha eddig ilyen megalkuvó volt 30 évig, akkor nem hiszem, hogy meg fog változni. Vannak gyerekei, van férje akiknek csalódást okozna azzal, ha összeállna mással. Viszont így "csak" neked okoz csalódást, ez a kisebbik rossz nála, szóval ha eddig nem szedte össze magát, akkor valószínűleg ezt fogja választani.

Nyilván nehéz lehet eldobni 30 évet és egy életnyi emléket, szóval ne sürgesd!

2018. aug. 8. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Minden pasinál - kinél előbb kinél később - bizonyos korban megjelenik a "kapuzárási pánik"!

Erről nem tehetsz, ez így van a pasikba kódolva!

Ilyenkor "kostatnak" még egyet, hogy (maguknak is) bizonyítsák, hogy mekkora kanok...

És bizony sokszor valóban azok is!

Én a helyedben nem foglalkoznék azzal, hogy a férjével is dug - ezen túl kell lépned! Ha a kedvesedet nem zavarja (nem tesz ellene), akkor bízd rá hogy jól döntsön - ha majd teheti/akarja akkor nem tartja oda a családi odút...

Legyetek boldogok!

2018. aug. 8. 16:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Mindegyikből tudtam valamit meríteni! Továbbra is várom a hozzászólásokat, mert minden vélemény számít és ki fog alakulni egy kép amiből kiindulva tisztán fogom látni a helyzetemet. Természetesen ha kérdésetek van, nyugodtan tegyétek fel mert előfordulhat, hogy számomra lényegtelennek tűnő dolgok nagyon is lényegesek egy jó tanács megfogalmazásához.
2018. aug. 8. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!