Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet elcsabitani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elcsabitani egy nös pasit a szeretöjetöl, kivulallò, de jó nöként, föleg hogy napi kapcsolatban vagyok a pasival?

Figyelt kérdés
Ha bejövök neki, hogyan lehet fokozatosan elerni, hogy a szeretöt dobja?

2018. aug. 7. 00:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%
Nem ítelkezünk. Csak véleményt írtunk.
2018. aug. 7. 00:29
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

Engem erdekel a pszichologiaja. Mi az amiert ilyenbe mentek bele?

Pl mint egy bunteny. Irjatok le nekem privibe, hogy mi fogant meg bennetek, merlegeltetek, vagy vallaljatok az orok masodik szerepet? Illetve az utolagos kovetkezmenyekkel szamoltatatok? Ez olyan amit jelen helyzetben nem tudok, hogy miert. Ezert orulnek ha kifejtene a kerdezo, vagy valaki aki jartas ebben, mert erdekel. Irigyseg, birtoklas, hatalom, iranyitas, valaki mas “kiutese” en jobb no vagyok, engem valasztott. Mi a folyamata?

2018. aug. 7. 00:31
 13/23 A kérdező kommentje:
12 es megsúgom hogy anyagi elönyökert megy a dolog
2018. aug. 7. 00:43
 14/23 anonim ***** válasza:
85%

Áhhh....szoval a pénz. 😂😂😂

Ertem. Koszonom.

2018. aug. 7. 00:44
 15/23 anonim ***** válasza:
Ajjaj.
2018. aug. 7. 00:52
 16/23 anonim ***** válasza:
98%

Ha olyan jo no lennel, akkor szingli pasit is talalnal jo anyagiakkal, de mivel nem vagy, igy hazas ferfi masodik szeretoje akarsz lenni.

Gratula.

2018. aug. 7. 00:54
 17/23 anonim ***** válasza:
97%
#16. És mennyire igazad van! N.
2018. aug. 7. 01:05
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Akárhogy is nézel ki, ha a szeretőt dobja érted, Téged is fog dobni más miatt és az se biztos, hogy jobban fog kinézni Nálad.

Na meg ha eleve nős pasira hajtasz, hááát... Meg van Rólad a véleményem, maradjunk annyiban.

2018. aug. 7. 01:23
 19/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, Te a pasira hajtasz, vagy a szeretőn akarsz bosszút állni valami miatt?

Nem biztos,hogy amennyiben Te jó nőnek ítéled meg magad a pasi is jobbnak tart mint a szeretőt.

Egy nős pasi olyan szeretőt keres, és addig tartja meg, amíg mindenben megfelel az elvárásainak, aztán dobja. Főleg ha anyagilag is támogatja, megad Neki mindent.

Ha jobb nő vagy mint a másik vesd be a csáberődet minden vonatkozásban, ha nem megy, akkor hagyd, és ne hozd magad megalázó, nevetséges helyzetbe.

2018. aug. 7. 06:37
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez szimpla irígység. A kérdés helyesen feltéve: Hogy szedjem el a konkurenciától a kuncsaftját?

Rossz hír hogy ha ezt meg kell kérdezd akkor nem neked való ez a szakma.

2018. aug. 7. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!