Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak, akik hűségesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik hűségesek vagytok! Miért?

Figyelt kérdés
Mi tart vissza benneteket attol, hogy masokkal is lefekudjetek? A parotok miatt nem teszitek, vagy magatok miatt? Hisztek a monogamiaban?
2018. aug. 6. 18:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hűséget fogadtam nem pedig vakságot. Van ez a mondás. Én így gondolkodom. Magam miatt és miatta is. Fontos dolog számomra a becsület és a bizalom , az az alapja mindennek. És hát minek játszani értéktelen pics*kkal ha van egy csodás NŐ az életedben.
2018. aug. 6. 21:41
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
..mindent úgy igyekszem tenni, ahogy jólesne ha velem tennék..persze vissza nem kapom, de ez nem zavar..
2018. aug. 7. 07:59
 13/14 anonim ***** válasza:
61%
Mert az asszonytól úgy kapok meg mindent, ahányszor és ahogy akarok. Emellett tisztelem annyira, hogy ne csaljam meg és vele akarom leélni az életem. Nem vagyok szerelmes, egyszerűen szeretem. Már 15 éve...
2018. aug. 8. 15:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Uraim le a.kalappal elötettek :) Örülök hogy vannak még normális pasik akik nem.csaják meg a párjukat :) Mindegyikötöknek hosszú boldog párkapcsolatott kivánok még sok sok évig :)

27/N

2018. aug. 8. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!