Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik hűségesek vagytok! Miért?
Normális esetben az ember nem a másik miatt, meg nem maga miatt nem hűtlen, hanem mert nincs rá igénye. Akik a monogám kapcsolatokban hisznek, azok számára a félrelépésre való igény kialakulása már elég indok a szakításhoz. Hiszen ha le akarsz feküdni mással, akkor miért is vagy a jelenleg partnereddel? Ha nem elég neked, akkor miért nem keresel valaki mást?
Szerintem a legtöbb embernél ez az alapbeállítás, így számomra ez a kérdés inkább fordítva merülne fel, miért hűtlenek azok, akik hűtlenek. Miért vered át a partneredet? Miért alázod meg a kapcsolatodat és a párodat? Miért nem szakítasz, ha nincs minden rendben, ha nem elég neked a másik?
Mert nem akarom megbántani és tisztelem annyira a páromat,hogy ne k*rjak félre.
Megnézni megnézek más nőket,de annyi is a kikacsintgatásom.
28/F
Elvárom a korrektséget, de nem várhatok el semmit, amit én nem adok meg.
A megcsalás kiesik a korrekt kategóriából.
Mert nekem a felesegem a legjobb csaj a vilagon mar 10 eve. Az osszes haverom/baratok irigykednek mert mindenki ot akarja, de nem a kulseje miatt szeretem. Nyilvan tetszem mas noknek es persze megnem oket-de ennyi.
Multkor egy ceges buliban ramhajtott egy kolleganom es ugyan mata reszeg voltam de visszautasitottam. Azert nem csalom meg mert benne minden megvan amit mas noben keresve sem talalnek se kulsoleg, se belsoleg es mert iszonyu kulonleges no meg igy, 10 ev utan is nehez kiismerni.
Szoval nekem mas no keves, plusz szeretem a felesegem.
43 F
A monogámiát, mint valamiféle hitet, eszmét felejtsük el.
Ha a csaj "jó lelkű" (konkrétan nem tudom megfogalmazni, de biztos értitek), és szeretjük egymást, sosem csalnám meg. - Egyrészt alapvetően nem merülne fel, másrészt nem éri meg a kockázatot.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!