Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te megcsalnátok a párotok ha börtönben lenne 1,5 évig, de megígértétek neki hogy hűségesek maradtok?
Kicsit félreolvastam a kérdést - nyilván nem csalnám meg, nálam ez alapból elvi kérdés. Viszont tényleg csak akkor tartanék ki mellette, ha baleset történt vagy önvédelem volt a háttérben.
2. voltam
Kezdjük ott, hogy olyannal, aki börtönbe kerül, nagyon kivételes esetekben maradnék együtt.
Ha viszont hűséget ígérek neki, azt tartom is.
Jaj olyan jó olvasni ezeket a válaszokat :)
Még jó, hogy a valóságban totál nem így van.
Ha megígérek valamit 100%-ban igyekszem tartani magam hozzá. Emellett egy párkapcsolatban számomra nem opció a megcsalás. Ugyanakkor valószínűleg szakítanék a párommal ha börtönbe kerül. Én szinte mindent a "mi lesz ha családot alapítunk" szemüvegen keresztül nézek gondolom a működésképtelen család miatt amiben felnőttem.
Nem akarnám hogy a gyerekemnek börtönviselt apja legyen. Rossz példa és sok kellemetlen helyzetet szülhet a gyerek és a család szempontjából is. Ezen felül pedig a legtöbb dolog amiért börtön jár túl megy az én erkölcsi határaimon. Ha a párom mégis elkövet valami ilyesmit akkor rosszul választottam.
Gyerekek válaszolgatnak, akik azt hiszik ha már kettessel kezdődik a koruk a véleményük kiforrott.
El tudok képzelni olyan forgatókönyvet, ami megcsalással végződik, úgy ahogy olyat is, amely nem. Hasonlóképp, van olyan kapcsolati helyzet, ahol a börtönbünti időszaka elfogadható, illetve tartható állapot. Számtalan dolog miatt börtönbe lehet kerülni. Hamisítás, sikkasztás, csalás, megtévesztés, stb. Koránt sem kell erőszakra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!