Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te megcsalnátok a párotok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te megcsalnátok a párotok ha börtönben lenne 1,5 évig, de megígértétek neki hogy hűségesek maradtok?

Figyelt kérdés
2018. jún. 8. 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha börtönben lenne, nem lenne a párom... Kétes alakokkal szóba sem állok.
2018. jún. 8. 10:53
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Maximum akkor, ha baleset miatt vagy önvédelemből elkövetett dolog miatt ültették le, minden más esetben szakítanék.. Nem tudom kinek kell az életébe egy bűnöző, de nekem aztán nem.
2018. jún. 8. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Kicsit félreolvastam a kérdést - nyilván nem csalnám meg, nálam ez alapból elvi kérdés. Viszont tényleg csak akkor tartanék ki mellette, ha baleset történt vagy önvédelem volt a háttérben.

2. voltam

2018. jún. 8. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy olyannal, aki börtönbe kerül, nagyon kivételes esetekben maradnék együtt.

Ha viszont hűséget ígérek neki, azt tartom is.

2018. jún. 8. 11:24
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Ha amúgy vele maradnék, és megígérném, akkor biztosan be is tartanám.
2018. jún. 8. 11:46
 6/10 anonim ***** válasza:
19%

Jaj olyan jó olvasni ezeket a válaszokat :)

Még jó, hogy a valóságban totál nem így van.

2018. jún. 8. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha megígérek valamit 100%-ban igyekszem tartani magam hozzá. Emellett egy párkapcsolatban számomra nem opció a megcsalás. Ugyanakkor valószínűleg szakítanék a párommal ha börtönbe kerül. Én szinte mindent a "mi lesz ha családot alapítunk" szemüvegen keresztül nézek gondolom a működésképtelen család miatt amiben felnőttem.

Nem akarnám hogy a gyerekemnek börtönviselt apja legyen. Rossz példa és sok kellemetlen helyzetet szülhet a gyerek és a család szempontjából is. Ezen felül pedig a legtöbb dolog amiért börtön jár túl megy az én erkölcsi határaimon. Ha a párom mégis elkövet valami ilyesmit akkor rosszul választottam.

2018. jún. 8. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
36%

Gyerekek válaszolgatnak, akik azt hiszik ha már kettessel kezdődik a koruk a véleményük kiforrott.

El tudok képzelni olyan forgatókönyvet, ami megcsalással végződik, úgy ahogy olyat is, amely nem. Hasonlóképp, van olyan kapcsolati helyzet, ahol a börtönbünti időszaka elfogadható, illetve tartható állapot. Számtalan dolog miatt börtönbe lehet kerülni. Hamisítás, sikkasztás, csalás, megtévesztés, stb. Koránt sem kell erőszakra gondolni.

2018. jún. 8. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Megcsalni biztosan nem csalnám meg, de nehezen tudom elképzelni, hogy ne szakítsam meg vele a kapcsolatot végleg. Ha a jelenlegi párom pl. egy autóbaleset miatt kerülne börtönbe, valószínűleg megvárnám, mert 10 éve tudom, hogy jó ember, jó apa és szándékosan senkinek sem ártana. Egy frissebb kapcsolatnak viszont minden ilyen esetben vége lenne, tehát nem lenne kit megcsalnom.
2018. jún. 9. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen és az is elennék..de nem mindegy miért van börtönbe..mert mondjuk egy rendszerellenes lázadó és egy fegyveres rabló segéd között nagy a differencia..
2019. ápr. 15. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!