Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kételkednétek a párotok hűségében, elkérnétek a Facebook jelszavát?
Egyáltalán nem hülyeség ez a "Facebook mánia".
Egyik exemmel ültünk az ágyon és gépeztünk, valamiért kiszaladt a konyhába, közben írt neki egy csaj és az üzenet ablak felugrott és láttam, hogy közös pizzázást terveznek a hátam mögött. Na hoppá, akkor hogy is van ez?
A sok törölgetős válaszolónak üzenném:ha már tudod a párod fb jelszavát és bejelentkezel vele egy másik eszközön(pl.tab),akkor lehet hamarabb megkapod és elolvasod az üziket mint ő,így teljesen feleslegesen törölgeti a mobilján,ha te már elolvastad.
Egyébként tényleg a legelterjedtebb üzenetküldő programokat használják a csalfa emberek is(Messenger,viber,whatsapp),mert szerintem az a ritkább,ha a félrelépők csak egy gyors kettyintésre találkoznak,sokkal gyakoribb az állandó üzengetés,mert kell etetni a csajt ,igy az széttegye a lábát.
Úgy látom mindenki okosnak hiszi magát, de mégse.
Titkosított üzenet. Csak egy adott eszközön látszik (pl csajod belép a gépén hozzád, és közbe te a mobilodról nyomod az üzeneteket, nem fogja látni)
És mivel ezeket be lehet állítani önmegsemmisítésre, a nyomok is maguktól eltűnnek, stresszelnem sem kell.
Ennyire egyszerű.
Facebook /Viber /Whatsapp tökmindegy.
Én is így csaltam meg az exem és mikor átvert, csak akkor mondtam neki hogy szinte az elejétől csaltam, had érezze a törődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!