Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem vagytok kíváncsiak hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagytok kíváncsiak hogy a párotok megcsal e? Nem hajt a kíváncsiság valakinek a facebook jelszava iránt?

Figyelt kérdés
Mindig is azon gondolkodtam hogy mennyi kamu kapcsolat van,titokban félre lépés stb ti nem akartok utána járni ?

2018. aug. 5. 13:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%
A Btk kimondja. De a hatosagok semmit nem tesznek. Legutobb azt mondtak, hogy csak kozalkalmazott szemelyek ilyesfajta problemaival foglalkoznak. De azzal sem nagyon.
2018. aug. 5. 14:18
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Simán levelezik előttem, nem takargat semmit. Én sem előtte. Magunkban csalódnánk, ha ennyire nem tisztelnénk a másikat. Ha mással akarunk dugni, előbb szakítani fogunk. Addig meg nem mérgezzük a kapcsolatunkat agyalással
2018. aug. 5. 14:19
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem hajt. Bizalom nélkül nincs kapcsolat.

Más szemszögből nézve, bármerre nézek, a megcsalás egy össznépi játék. Ezekből, csak nagyon kevés derül ki.

Vagy is, amilyen sokan csinálják, elképzelhető, hogy a párom is megtette.

Ettől függetlenül bizok benne, különben nem lennék vele.

2018. aug. 5. 14:23
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
De igen. Én kíváncsi vagyok
2018. aug. 5. 14:31
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
És mit teszel azzal, aki nem használ FB-ot?
2018. aug. 5. 14:35
 16/22 anonim ***** válasza:
29%
VAN OKOD GYANAKODNI?
2018. aug. 5. 14:43
 17/22 anonim ***** válasza:
44%
Nem. Nem is ismerosom fbon. Ereznem ha megcsalna.
2018. aug. 5. 14:52
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
Tudom a jelszavát. Ha érdekelne, minden nap turkálhatnék a facebook profiljában vagy az e-mail fiókjában. Ő szintúgy az enyémben. De miért tennénk? Ha ellenőrizgetni kell, már a fene ette meg az egészet.
2018. aug. 5. 15:42
 19/22 anonim ***** válasza:
65%

Mi hazasok vagyunk es mindenki tudja a masik dolgait jelszavait

söt van egy füzetünk ahova minden egyes jelszo bele van irva

de sose kutakodunk a masiknal.en is van h hasznalom ferjem telefonjat

van h ö az enyemet,söt ferjemnek nincs facebookja igazabol nem erdekli

de sokszor együtt facezunk

azert sok a közös ismerös barat meg sok videot kepet nezünk

sok csoport tagja vagyok igy vannak jo dolgok

2018. aug. 5. 15:53
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem sok nő, ha hozzájutna is a párja jelszavához, annak az lenne az eredménye, hogy a privát tartalmak közt talál valamit, amit rögtön félreért. Mivel a nők már csak ilyenek, szeretnek kombinálni, rémeket képzelni mindenbe. Nem kell konkrétan megcsaláson rajta kapják a párjukat, az is elég, ha találnak bármit, amibe bele lehet magyarázni valamit.

Sok esetben ezért nem jó a párod után kutakodni.

2018. aug. 5. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!