Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők van köztetek olyan aki több vasat tart a tűzben? Van fix es mellé1--2v több szerető?
Miért, a pasik oldaláról nem így néz ki? Mindenki gyárt hozzá valami elméletet, amivel felmenti magát.
Újpestet tudnám ajánlani, már 4 éve itt élek, 3 albérleten vagyok túl.
Nem hivatali munkaidőben dolgozom, ráadásul van itthoni bedolgozás is, szal látom, hogy mi megy.
Elég sok a család a környéken és állítom, hogy minden második nőnek van szeretője.
Itt totál megáll az, hogy ki lehetne ragasztani, hogy a nők a házból válasszanak szeretőt, mert másképp nem lehet a parkolóban megállni.
Apa még szerintem el se ér a Duna plázáig, a szerető már vaxolja a feleségét.
Mi a koze ujpestnek ehhez?
Honnan tudod hogy melyik.nonek vam szeretője?
Azért, mert elég sok nőnek van.
Konkrétan az alattam lévő anyukát dugják, a velem szemben, de egyébként mellettem lévő lakásban élő nőt is dugják, pedig van vőlegénye.
Járok el futni, kutyasétáltatás címszó alatt beszélnek a szeretővel, hallom.
Ahogy van, akit már kifigyeltem, mert rálátni a lépcsőházban.
Tavaly nyáron arra keltem fel, hogy a szomszéd házban rohadt nagy cirkusz van, mert lebukott a feleség.
Tudnám sorolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!