Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők van köztetek olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők van köztetek olyan aki több vasat tart a tűzben? Van fix es mellé1--2v több szerető?

Figyelt kérdés
Ha félsz nyilvanosan irhatsz privatban
2018. aug. 5. 13:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Előfordul
2018. aug. 5. 13:08
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
A nok ahogy megfigyeltem ezt altalaban szep diszes kontosbe tekerik. Es igy talaljak kb. “Van, de nincs joba a parjaval mar tobb eve, ezert jarunk ossze rendszeresen”. Vagy a masik oldal. “Van, de nem figyel ram a parom mar evek ota, ezert elhidegultem tole, ezert tartok szeretot”. Valahogy igy nez ki a nok oldalarol ez.
2018. aug. 5. 13:08
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Miért, a pasik oldaláról nem így néz ki? Mindenki gyárt hozzá valami elméletet, amivel felmenti magát.

2018. aug. 5. 13:10
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
De igen. Mindket nem probal szepiteni a helyzeten azzal, hogy onmagat hozza fel szenvedo alanynak. Aki nem birta ezt, vagy azt.
2018. aug. 5. 13:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem. Eleg egy palihoz alkalmazkodi...
2018. aug. 5. 13:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Az ex szeretőn ilyen. A férje mellett mindig van egy pasi is, Engem fél élv után tett lapátra. Új kolléganő volt, összejöttünk, fél év múlva új munkahely, új pasi. Játszotta a szerelmes romantikust de végig tudtam hogy a szex a lényeg meg az újdonság, ami izgatja. A férjét megunta, azt mondta hogy ha hozzáér is kirázza hideg.
2018. aug. 5. 13:45
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Újpestet tudnám ajánlani, már 4 éve itt élek, 3 albérleten vagyok túl.

Nem hivatali munkaidőben dolgozom, ráadásul van itthoni bedolgozás is, szal látom, hogy mi megy.

Elég sok a család a környéken és állítom, hogy minden második nőnek van szeretője.

Itt totál megáll az, hogy ki lehetne ragasztani, hogy a nők a házból válasszanak szeretőt, mert másképp nem lehet a parkolóban megállni.

Apa még szerintem el se ér a Duna plázáig, a szerető már vaxolja a feleségét.

2018. aug. 5. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Lol én még egy pasinak se kellettem soha életemben, nemám többnek egyszerre 😅
2018. aug. 5. 14:23
 9/11 A kérdező kommentje:

Mi a koze ujpestnek ehhez?

Honnan tudod hogy melyik.nonek vam szeretője?

2018. aug. 5. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért, mert elég sok nőnek van.

Konkrétan az alattam lévő anyukát dugják, a velem szemben, de egyébként mellettem lévő lakásban élő nőt is dugják, pedig van vőlegénye.

Járok el futni, kutyasétáltatás címszó alatt beszélnek a szeretővel, hallom.

Ahogy van, akit már kifigyeltem, mert rálátni a lépcsőházban.

Tavaly nyáron arra keltem fel, hogy a szomszéd házban rohadt nagy cirkusz van, mert lebukott a feleség.

Tudnám sorolni :D

2018. aug. 5. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!