Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A lealázás szerintem jó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lealázás szerintem jó?

Figyelt kérdés
Szerintem igen... persze én se vagyok matyóhímzés,de minden egyes nős pali megérdemli hogy főleg szóban lealázzam őket,akármi is van... és őket lehet a legjobban lealacsonyítani.
2018. aug. 1. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Szedjél be inkább egy nyugtatót, vagy igyál meg egy felest. Túlságosan feszült vagy, drága!

Eléggé szánalmas és gyerekes vagy.

2018. aug. 1. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
És neked ettől miért is lesz jobb? Idegeneket akarsz lealázni szóban? Miért is érdekelned őket? És te miért foglalkozol velük?
2018. aug. 1. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Aláznád meg az én férjem, olyat kapsz tőlem, hogy azt megemlegeted. Jó dugás kell neked, nem feles, az majd helyrerakja a sérült egód. Mi bajod a nős pasikkal, mit ártottak neked szerencsétlenek? Ha nem tudsz választani, az nem az ő hibájuk.
2018. aug. 1. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
3. Szerintem a hűtlen férjekre gondolt.. legalábbis gondolom, ha bár így se normális..
2018. aug. 1. 21:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyértelmű hogy azokra gondoltam akik nem hűségesek,3-as totál beteg.
2018. aug. 1. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Figyi: ne csinálj semmit, a sors úgyis mindent elintéz (Karma törvénye). Illetve annyit tegyél, hogy vegyél egy boxzsákot+kesztyűt, majd kesztyű fel, cipő, zokni le, és ütni-rúgni azt a boxzsákot, így levezetve az ideget:).
2018. aug. 1. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:

"minden egyes nős pali megérdemli" - ebből én azt olvasom ki, hogy szerinted minden pasi hűtlen.

Az viszont nem a te feladatod, hogy lealázd/megneveld őket. Neked se jobb, agresszióra nem agresszió a megoldás.

3. voltam. Egyértelműen beteg, az igaz, de valahogy engem még sosem csaltak meg, pedig nem vagyok mai csirke.

2018. aug. 2. 07:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem tudsz rola h megcsaltak....
2018. aug. 2. 15:04
 9/9 anonim ***** válasza:

7. es,örülj neki.De ez nem a te érdemed, úgyhogy ne legyél eltelve magaddal..

Nézd meg, még a híres, gyönyörű színésznőket ,énekesnőket is megcsalják...és nem biztos hogy jobbal.

Kérdező,igen megérdemlik, hogy nyíltan elutasítsd a nyomulásukat.

Nálunk melóhelyen egy fiatal lány, és egy idősebb. családos nős pasi jött össze.Érdekes módon, mindenki a pasit szapulja amúgy, pedig a lány se piskóta, aki belemegy egy ilyen viszonyba...

2018. aug. 2. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!