Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Utálnom kéne magam amiért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálnom kéne magam amiért a volt páromat megcsaltam?

Figyelt kérdés
Én is tudom, hogy hibát követtem el,de nem tudom meg nem történtté tenni. Örülök, hogy kiderült és vége lett köztünk, még ha előtte féltem is. Az exem elmondta a dolgot a szüleimnek(ők szinte a saját fiukként kezelték), azóta pedig folyamatosan azt hallgatom, hogy egy erkölcsi nulla vagyok és nem ilyennek neveltek. Egyrészt ez az én dolgom, hogy mit tettem. Másrészt egy megcsalás nem egy bűncselekmény. Nem vagyok büszke magamra, de nem fogom utálni magam a hátralévő életemben.

2018. júl. 25. 17:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
43%

Abszolút megcsalás ellenes vagyok, de ez az ítélkezés amit itt megy, undorító.

Fiatalon csináltál egy hülyeséget, remélem, hogy megbántad, kész. Ne is utáld magad és ne hallgass az ilyen erkölcs huszárokra. A te életed, tanulsz belőle és legközelebb nem csinálsz ilyet. A szüleidnek is mondd meg: ez a te életed, ne szóljanak bele. Tudod,hogy hülyeséget csináltál, de már átgondoltad és nem vagy hajlandó többet ezen kérődzni, és kéred, hogy ők se tegyék. Előre kell nézni és normálisan kell élni az életet. Lehet, hogy neked ez a tapasztalás kellett ahhoz hogy megkomolyodj, megerősödj abban, hogy ez többé ne forduljon elő. Ne utáld magad, szeresd magad. És fejleszd magad. A megcsalás egy hülyeség, nem érdemes belemenni.

2018. júl. 26. 09:35
 12/12 anonim ***** válasza:
55%
Gondoltam, hogy nullára le leszek pontozva, mert nem alázom a kérdezőt, de azért szeretném megkérdezni azokat akik lepontoztak, hogy ők milyen konstruktív módot tudnának arra, hogy a kérdező megváltoztassa az életét, ha szerintük evidens, hogy innentől utálnia kell magát és tűrje el hogy naponta az orra alá dörgöljék, hogy mekkora szemét. Így hogyan tudna megjavulni? Aki ért egy kicsit az emberi pszichológiához az tudja hogy a gyalázkodás negatív hatást vált ki, tehát a végén már csak azért is csak azért is belemehet hülyeségekbe, hogy sokkolja az őt kritizáló népet. Aki a szerettéhez nem tud szeretettel fordulni (szülei) azután, hogy megtárgyalták, mennyire görény dolog volt ez, hanem állandóan felemleget valamit amihez nincs köze, az nagyon megmérgezi ám a kapcsolatot. De pontozzátok csak ezt is nyugodtan le nullára, az én kva anyámat, hogy nem arra bátorítom a kérdezőt, hogy kösse fel magát.
2018. júl. 26. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!