Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez az alom jelentheti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az alom jelentheti a valóságot?

Figyelt kérdés

A párommal együtt élünk 9 hónapja kb

És nem mennek igazan jól a dolgok úgy erzem mikor megyunk valahova néz más lányokat mellettem persze ő teljes mértékben tagadja de én viszont nem vagyok vak .. latom hogy nezi őket.

De ezen kívül se mennek jól a dolgok mindig össze veszünk és úgy erzem nem ért meg nem ismer igazan . De vannak jo napok az inkább ritka .. azonban tegnap almodtam rola azt hogy megcsalt. El ment egy Orom lányhoz úgymond és be is vallotta nekem hogy nagyon kedves az a lány ő menni akar hozza stb.. én persze abban a pillanatban szakítottak vele és ott hagytam de meg utana meg jelent hogy ki jöttek a szobából és a parom újra vissza akart vele menni .... reggel úgy keltem hogy teljesen ki akadtam .. nem ez az első hogy ezt álmodom vele múltkor egy ismerőssel csak meg a saját agyunkba és a testvére mondta el nekem és persze láttam is őket . Alapból se jo a kapcsolatunk de ezek az álmok meg inkább el szomoritanak ..

2018. júl. 25. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
És mióta nem jó ez a kapcsolat? mióta összeköltöztetek?
2018. júl. 25. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért álmodsz ilyeneket, mert a lelked mélyén úgy érzed, h a párod tudna jobbat is találni és saját magaddal sem vagy megelégedve. Ezért is frusztrál annyira ha megnéz más nőket. A páromnak is volt ilyen időszaka és annyit kértem tőle, h ha meg is néz valaki, akkor azt úgy tegye legalább, h én nem veszem észre. Nem tudod a pasinak megtiltani, h más nőre nézzen, de azt teheti toleránsabb módon.
2018. júl. 25. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Az álmaid azért vannak, mert (valószínűleg betegesen) féltékeny vagy. Ne erőltessétek ezt a kapcsolatot!
2018. júl. 25. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
#3 +1
2018. júl. 25. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Ez leginkább a saját frusztrációd és önbizalomhiányod kivetülése... A hiba a te készülékedben van.
2018. júl. 25. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem visszatérő álmom volt a kapcsolatunk elején, hogy egy férfihang azt mondta: Nem fog sikerülni egy lány miatt. Nagyon szerettem volna látni azt a lányt, de nem láttam sosem. Legalább 10-szer álmodtam ezt, a hang nagyon valóságos és nagyon fenyegető volt. De nem lett igaza. Feleségül vett, gyerekünk is van és 10 év után majdnem én csaltam meg, nem ő. Sőt, hiába ajánlottam fel neki nyitott kapcsolatot, azt mondta, nem tudna tőlem más nőhöz menni.
2018. júl. 25. 14:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a problema a te fejedben van. Szó szerint.

Hidd el, hogy szeret téged és veled akar lenni.

2018. júl. 25. 14:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a válaszokat !
2018. júl. 26. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!