Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az alom jelentheti a valóságot?
A párommal együtt élünk 9 hónapja kb
És nem mennek igazan jól a dolgok úgy erzem mikor megyunk valahova néz más lányokat mellettem persze ő teljes mértékben tagadja de én viszont nem vagyok vak .. latom hogy nezi őket.
De ezen kívül se mennek jól a dolgok mindig össze veszünk és úgy erzem nem ért meg nem ismer igazan . De vannak jo napok az inkább ritka .. azonban tegnap almodtam rola azt hogy megcsalt. El ment egy Orom lányhoz úgymond és be is vallotta nekem hogy nagyon kedves az a lány ő menni akar hozza stb.. én persze abban a pillanatban szakítottak vele és ott hagytam de meg utana meg jelent hogy ki jöttek a szobából és a parom újra vissza akart vele menni .... reggel úgy keltem hogy teljesen ki akadtam .. nem ez az első hogy ezt álmodom vele múltkor egy ismerőssel csak meg a saját agyunkba és a testvére mondta el nekem és persze láttam is őket . Alapból se jo a kapcsolatunk de ezek az álmok meg inkább el szomoritanak ..
Ez a problema a te fejedben van. Szó szerint.
Hidd el, hogy szeret téged és veled akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!