Jelentheti azt ez az álom, hogy sikerült túltennem magam rajta?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akiért már nagyon régóta oda vagyok, egyoldalú a dolog, szinte nem is ismerjük egymást gyakran álmodtam vele, de mindig csöndben voltunk, és az egész környezet szomorú és lehangoló volt. Kb egy hónapja az álmomban beszélt hozzám de nem hallottam mit mondott mert túl erősen fújt a szél. Ma pedig egy kocsiban ültünk, a tenger felé mentünk, és beszélgettünk, nevettünk, és összességében jó érzésű, boldog álom volt. Azt jelentheti, hogy végre túl tettem magam rajta? Már egy fél éve nem érzem, hogy szeretném de néha még eszembe jut, de szeretném lezárni, hiszen ebben a hónapban látom utoljára.2017. ápr. 2. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!