Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki a hibás ebben a történetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a hibás ebben a történetben?

Figyelt kérdés
Egyenlőre a 3.fél eddig a legnagyobb bűnbak,de kíváncsi vagyok szerintetek ki.Szóval a 3.fél kiborította a lisztet hosszú idő után a feleségnek.De nem volt ez annyira nagy újdonság,mert tudott róla a feleség mi zajlik.A férfi is a 3.félre van kibukva,hogy rakhatott így alá.Tehát csak egy bűnös van,a 3.fél.Személyes véleményem az,hogy mindenki hibás,illetve ha nem lettek volna titkok,nem lett volna bonyodalom se.
2018. júl. 25. 06:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%

Ha már kezdtél egy házas emberrel, tudva hogy nős, akkor semmi jogod magad áldozatnak beállítani,(nem árult zsákban cicát, tudtad, hogy nincs egyedül ,mégis kezdtél vele) főleg ha áruló módjára viselkedsz és megpróbálsz mindent, hogy az érdeked érvényesüljön.

Növesz gerincet.

2018. júl. 25. 09:05
 12/18 anonim ***** válasza:
23%

11+ Még annyi: Közöd nincsa, hogy a házas felek mit csinálnak, milyenek, hogy élik az életüket. Még annyi sincs, hogy a szádat kinyitod levegőért.

Majd ha lesz házasságod, egyszer talán találsz egy palit, akkor a sajátodéról mondhatsz véleményt. Teccik érteni?

2018. júl. 25. 09:19
 13/18 A kérdező kommentje:
11: kicsit el vagy tévedve,nem vagyok egyik szereplő se,de úgy látom téged nagyon érzékenyen érintett a kérdés,gondolom feleség vagy,akit már megcsaltak :)
2018. júl. 25. 09:27
 14/18 anonim ***** válasza:
18%

13 A válaszom szempontjából teljhesen mindegy hogy én ki és mi vagyok.

De ami nálad hibázik a neveltetésedből,az alap intelligencia, amihez hozzátartozik, (hogy senkit nem beszél ki a másik, főleg úgy hogy nem él a személyekkel együtt, és lila gőze nincs arról, hogy kik hogy élnek,csak gyártja az elméleti sokaságát) az nálam meg van/volt/lesz.

2018. júl. 25. 09:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A ferfi. O qrt felre.
2018. júl. 25. 10:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy egy megcsalásban mindkét fél hibás, akit megcsalnak és aki megcsalja a másikat. Elsősorban a saját portáján kell az embernek sepregetnie...
2018. júl. 25. 13:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, 3. a kapcsolatban. Hamarosan borítok. Lehet lepontozni, ha minden oke közöttük, nincs 3. Főleg évekig. Ennyi.
2018. júl. 25. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

Na erre buszke lehetsz..

meg hogy meg te boritasz..

Nem gondolod,ha annyira jo lenne a ti viszonyotok,akkor mar reg megpattant volna a " rossz " hazassagabol???

Akkor fog csak megutalni,ha boritasz,es lebukik az asszony elott.

O visszasirja magat,te meg a kakiban maradsz,de meg is erdemled.

2018. júl. 25. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!