Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek megcsalás vagy nem?
Figyelt kérdés
Együtt élünk már jó ideje,de egy idő óta kihűlt a kapcsolatunk a részéről,eltávolodott,nem engedett közel magához,mégis együtt maradtunk-laktunk továbbra is. Most kiderült,hogy volt egy kalandja ez idő alatt. Azt mondja nem vehetem ezt megcsalásnak,mert köztünk már rég semmi sincs,csak együtt alszunk,az nem jelent semmit.Úgyhogy ez nem volt hűtlenség,de rájött,hogy mégis engem akar és szeret. Nem tudom az árulását megbocsátani. Szerintem megcsalás volt. Szerintetek?2018. júl. 20. 11:38
4/12 anonim válasza:
:D
Ez mekkora kretén :)
Hát ezek alapján eddig a világon a megcsalások 90%-a nem lett volna megcsalás :)
5/12 anonim válasza:
"Azt mondja nem vehetem ezt megcsalásnak,mert köztünk már rég semmi sincs,csak együtt alszunk,az nem jelent semmit."
És erről ki is tehet? Ki nem kommunikált a párjával, hogy figy, valami probléma van?
Szakíts! Igen, ez megcsalás és nagyon b..nkón viselkedett veled.
Még esélyed se volt arra, hogy helyrehozzátok a megromlott kapcsolatot, mert ő önkényesen eldöntötte, hogy mit csinál.
6/12 anonim válasza:
Gondolom te vagy a lány és halálosan szerelmes vagy belé.
8/12 anonim válasza:
Ha te mindig próbálkoztál és elutasított,akkor igen.Ha te is el voltál ebben a semmilyen helyzetben,akkor nem.Normális embernek igénye van testi közelségre,nem árt felfogni,főleg a férfiak gondolkoznak így.
9/12 anonim válasza:
Egy kihűlt párkapcsolatban is ugyanúgy megcsalásnak számít ez.
10/12 anonim válasza:
Remélem már összepakoltad a cuccait a parasztnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!