Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szuz pasival lefekudtem es most egyutt vagyunk, akkor mennyi az eselye hogy megcsal?
Ugy hallottam hogy az elso szex az mindig jelentos es emlekezetes vagy is kotodnek egymashoz foleg a legelsonel.
Mennyi az eselye hogy ezek utan megcsal?
9 éve vagyok a feleségemmel, a második gyerekünket várjuk. Nekem ő volt az első, neki volt előttem egy komolyabb kapcsolata. Nehéz volt megszereznem az elején a bizalmát, mert az exével elsők voltak egymásnak, és az a pasi egy idő után elkezdett csajozni mellette, megcsalta. Én nem ez a típus vagyok, szeretem őt, nem csalnám meg, most már ő is tudja ezt. Nem azt mondom, hogy nem fordul meg soha a fejemben, hogy milyen lenne mással, de annyit nem ér, hogy felrúgjak itthon mindent.
29F, a feleségem 30N
Általában semmi köze a megcsaláshoz annak, hogy elsők voltatok-e. Bár, én nem is tudnám megcsalni a párom, mert nekem a szex az vele természetes, undorodom más férfiaktól. (Vicceltek is vele anyuék, hogy ha szétmennénk, akkor leszbi lennék? :D)
1. válaszoló, csatlakozom a táborhoz. Igaz, nem múltam el 30... A párom 20 volt, én 16. Azóta is együtt vagyunk. Egyszer szakítottunk, amikor 5 éve voltunk együtt. 1 napig tartott, de végigbőgtük. Azóta van egy tündéri 2 éves kislányunk :)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!