Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szuz pasival lefekudtem es most egyutt vagyunk, akkor mennyi az eselye hogy megcsal?
Ugy hallottam hogy az elso szex az mindig jelentos es emlekezetes vagy is kotodnek egymashoz foleg a legelsonel.
Mennyi az eselye hogy ezek utan megcsal?
Ez egy gyerekmese.
Batran irjon ide az, aki elmult 30 es meg mindig azzal a ferfival, novel van akivel elvesztette a szuzesseget.
Ugyannyi, mint egy nem szűz pasival.
Eddig engem senki se csalt meg, voltam szuzzel és nem szuzzel is.
Nem csaltak meg, de az első exemnél nagyobb kötődést váltott ki. 1 évig voltunk együtt. Sokáig elnézte azt, hogy hülyén viselkedtem.
Volt egy másik szűz barátnőm is, na ő 9 hónap után lelépett, most másfél hónapja.
Nem érzem úgy, hogy a szex az elsővel bármit is jelentene. Szerintem a lányok jobban lelépnek, mint a férfiak. Persze ettől függetlenül a pasik is lehetnek szar alakok. Én mindig olyan voltam, hogy nekem egy lány kellett volna. Ha rajtam múlott volna csak, akkor eszerint történt volna. De az élet mindig két emberen múlik. Két ember döntésein.
Az én párom is ettől fél, hogy mivel nekem ő az első, biztos elfogom hagyni egy másik punciért.
Abban szinte biztos vagyok, hogy előbb utóbb el fog jönni a vágy, hogy mást is kipróbálnék.
Ugyanakkor a hűségem az döntés kérdése lesz, tudatos. Ebből kifolyólag pedig én nem félek nem fogom megcsalni.
2,5 éve vagyunk együtt, és egy hónap múlva lesz az esküvő.
30F
Ehhez semmi köze annak, hogy szűz volt-e vagy sem. Ha normális, akkor nem fog megcsalni.
Ja, és első, 31 éves vagyok, a férjem 42, 11 éve vqgyunk házasok és mindketten vártunk az esküvőnkig. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!