Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak, ha tipor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha tipor utánam egy pasi, akinek barátnője van?

Figyelt kérdés

Megmondta, hogy nem fog szakítani vele.

Ezt felfogtam, így nem kell. Viszont állandóan valami program van, odajön, irogatja a marhaságait...

Ott tartok, hogy elküldöm a barátnőjének. Múltkor is ott ölelgette, aztán eljött hozzám beszélgetni, nem tudtam hogyan lerázni.

2018. júl. 2. 19:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%

"Eljött hozzám beszélgetni, nem tudtam hogyan lerázni" --> Akkor miért is mentél ki hozzá? :DDDD Biztos fegyvert tartottak a fejedhez.

Na, mindegy. Ha ennyire zavaró, akkor küld át a beszélgetéseteket a barátnőjének. Legalább őt ne nézze palimadárnak.

2018. júl. 2. 19:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Teper.
2018. júl. 2. 19:29
 3/16 A kérdező kommentje:

Ez ilyen közös program volt. Én is ott voltam egy társasággal, meg ők is.

Teper :D tényleg

2018. júl. 2. 19:31
 4/16 A kérdező kommentje:

De egy akkora gyökér, megbántam, hogy egy szót is pazaroltam rá.

A csaj a hülye, hogy ilyennel, akiről köztudott, hogy minden barátnőjét megcsalta, összejön.

Nem küldöm el neki, mert akkor magamat is leégetném, nem hiányzik. Pedig megérdemelnék.

2018. júl. 2. 19:42
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Leégetnéd magad mert te is irogattàl olyat amit nem vállalsz fel. Köztudott hogy minden nőjét megcsalta..érdekes akkor neked miért kellett. Nem tudom megértetni ha valaki nem akar semmit miért programozgat vele. Ilyen nincs :)
2018. júl. 2. 19:50
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Drágám, hogy a barátnője miért van vele, ahhoz neked rohadtul nincs közöd és jogod sincs hozzá, h lehülyézd. Vagy tán savanyú a szőlő? ;) Ha annyira megcsalós fajta, akkor miért érdekel, h nem kopik le rólad? Miért foglalkozol a témával? Ja, h a beszélgetést pedig azért nem küldöd el a barátnőnek, mert attól égne a pofád, amiket te is irkáltál... ;) Nagyon átlátszó vagy. Az meg, h az ő és a te társaságod együtt voltak vagy mi: Akkor sem kötelező vele beszélgetned. Ha zavar, akkor menj félre. De nyilván cseppet sem zavart :)
2018. júl. 2. 19:58
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
"Pedig megérdemelnék" - Többes szám? A pasas meg a csajszi? Igen, a lány valóban megérdemelné, h megtudja az igazat, h milyen "értékes" emberek is vannak körülötte...
2018. júl. 2. 19:59
 8/16 A kérdező kommentje:

Igen, mert legalább megérdemelné, hogy megtudná, hogy ki a pasas.

A pasas, meg megérdemelné hogy kidobják.

Igen, én is irogattam neki, nert közölte, hogy csak szexet akar.

Sajnos kicsit részeg voltam, mikor beszéletem vele, de leráztam.

2018. júl. 2. 20:21
 9/16 anonim ***** válasza:
"Igen, én is irogattam neki, nert közölte, hogy csak szexet akar" ---> És akkor ki a hlye?! Te a szex miatt irkáltál vele :D kész... :D Ha annyira bánod, h szóba álltál vele, akkor mit töröd magad? Akit annyira nem érdekel a másik, annak az sem számít, h kivel milyen a párkapcsolata, nem még méregetni, h ki mit érdemelne... Gyerekes vagy. Jobb ha leállsz, mert már itt is csak kinevetteted magad.
2018. júl. 2. 21:08
 10/16 A kérdező kommentje:

Itt ki tudja, hogy ki vagyok?

Amúgy igen, jó lett volna vele, de beleképzeltem a barátnője helyébe és nem tettem meg. Nekem is nagyon rosszul esne, ha megcsalnának.

Amúgy nem is gondolok rá, ő keres mindig.

2018. júl. 2. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!