Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párom megbocsátotta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom megbocsátotta a félrelépéseimet, akkor ezek szerint feltétel nélkül szeret?

Figyelt kérdés
Egy időben ellaposodott köztünk a szex, én pedig másoknál kerestem a kielégülést. Utólag már nagyon megbántam. Nem akartam szólni róla a páromnak, de végül lebuktam. Nagyon szomorú volt, de megbocsátott, mert azt mondta, hogy engem mindennél jobban szeret. Nem fogom többet megcsalni, hiba volt előtte is, de nagyon meglepett, hogy meg tudott bocsátani. Úgy érzem a kapcsolatunk is jobb lett, sok mindent megbeszéltünk, ami elötte mindkettőnket bántott. Ebben az esetben benne lehet még a tüske? El lehet ezt nézni teljesen? Öt éves a párkapcsolat.

2018. júl. 2. 13:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak hallotta Ferenc pápa véleményét a megcsalás megbocsátásával kapcsolatban...
2018. júl. 2. 14:42
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy szereted....a saját nemi szervedet.

Egyébként, ha nálad ez a szeretet, milyen lenne az, ha nem szeretnéd?Az árulás és az átverés soha nem lesz a szerelem, szeretet jele kérdező.Egyszerűen csak rájöttél arra, hogy a többi férfivel sem jobb a szex, ezért beszéled be magadnak a nagy "szeretést".Ideje lenne őszintén szembenézned önmagaddal.

2018. júl. 2. 14:48
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem,ez csak azt jelenti,hogy egy alacsony önértékelésű,tartás nélküli barom papucs és szereti a megszokott kényelmes puncit,nincs kedve újat keresni.
2018. júl. 2. 15:06
 14/23 anonim ***** válasza:
87%
Úgyis meg fogod csalni újra, szóval tök mind1, hogy mennyire szeret vagy sem. Ennek a kapcsolatnak rövidesen vége lesz.
2018. júl. 2. 15:10
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, a legnagyobb gond, itt az, hogy lebuktál. Még csak nem is a lelkiismereted szólalt meg (mert nyilván nincs is), hogy elmondd neki. Tehát szépen lekúrattad magad (több emberrel is, ahogy írtad), aztán szépen nyugodt szívvel mellé feküdtél este, mintha mise történt volna. Hát ezt egy normális férfi soha nem viselné el.
2018. júl. 2. 15:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

ja persze szereted...győzködd csak magad virágszálam :)

A pasid bármilyen tünemény is, és még ha bármikor is találna magának mást, akkor is egy lúzer.

Nem a hűde nagy szeretet meg a megbocsátás az ami miatt veled van.

Ahogy 1-es is írta, nem fogja elfelejteni. És megbízni sem benned, főleg, hogy nem egy volt.

2018. júl. 2. 16:34
 17/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem fogja elfelejteni sosem,és örökre benne marad a tüske.Szerintem ez volt a kérdés,nem az hogy kinek mi a véleménye a kérdezőről vagy a barátjáról...
2018. júl. 2. 17:17
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Páromat is megcsalta a volt barátnője, mert szerinte párom nem foglalkozott vele eleget. Mondjuk ez nem tűnt fel páromnak, mert ő majdnem minden hétvégére programokat szervezett, meg ilyenek, de a csaj akkor is így érezte és szerinte tök jogosan kúrt félre. Aztán visszakönyörögte magát, mondta, hogy soha többé nem fordul elő ilyen, ő annyira szerelmes, most jött rá. Párom visszafogadta.

Nos, igen, múlt időben írok, a csaj ismét megcsalta, aztán még ő dobta ki páromat. Már akkor együtt volt a pasijával, amikor még együtt volt a párommal. Barátom megfogadta, hogy soha nem lesz ilyen hülye, mint volt. Fiatal volt még és naív. :)

2018. júl. 2. 17:50
 19/23 1112 ***** válasza:
Van rá nagy esély,hogy igen.
2018. júl. 2. 19:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Csak simán idióta.
2018. júl. 3. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!